Obavijesti

News

Komentari 5

Poginuli na cesti: Bicikl udario auto, motociklist sletio u jarak

Poginuli na cesti: Bicikl udario auto, motociklist sletio u jarak
1

Muškarac star 63 godine poginuo je u nedjelju oko 18,25 sati na nenaseljenom dijelu ceste između Velikog Grđevca i Male Pisanice. Biciklist (86) poginuo je u Varaždinu

VIDEO

Biciklist star 86 godina poginuo je u subotu oko 14 sati u Varaždinu u Gospodarskoj ulici uslijed udarca automobila u stražnju stranu bicikla. Nesretni je čovjek, kako navode iz policije, vozio bicikl uz lijevi rub krajnje desne prometne trake za skretanje udesno u smjeru Zagrebačke ulice. U jednom je trenutku započeo skretanje ulijevo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Tom je prilikom u stražnji dio bicikla, udarilo osobno vozilo kojim je trakom za ravno, u istom smjeru upravljala 29-godišnjakinja. Uslijed udara, 86-godišnjak je nabačen na vozilo, nakon čega je pao na kolnik.

Nastavlja se crni niz: Još dvije prometne, poginuo motociklist
Nastavlja se crni niz: Još dvije prometne, poginuo motociklist

Medicinska mu je pomoć pružena na mjestu događaja i u vozilu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, gdje je tijekom prijevoza u Opću bolnicu Varaždin, preminuo. Dežurna državna odvjetnica obavila je očevid u suradnji s policijskim službenicima te odredila obdukciju preminulog i potrebna vještačenja.

Motociklom sletio s ceste

Muškarac star 63 godine poginuo je u nedjelju oko 18,25 sati na nenaseljenom dijelu ceste između Velikog Grđevca i Male Pisanice, kad je motorom sletio s ceste, unatoč što je na glavi imao zaštitnu kacigu. Iz PU bjelovarsko – bilogorske navode da je dolaskom na oko 400 metara prije table „Mala Pisanica“ na izlasku iz lijevog zavoja, na nizbrdici, a uslijed neprilagođene brzine, osobinama i stanju ceste, zahvatio desnu bankinu da bi sletio u usjek (ispod razine kolnika) i udario u zemlju gdje se zaustavio.

Kobna nedjelja: 'Na istome mjestu je poginuo moj sin (3)'
Kobna nedjelja: 'Na istome mjestu je poginuo moj sin (3)'

Neslužbeno doznajemo da je od prijatelja posudio motor švedskih registarskih oznaka. Policija će o ovoj nesreći izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru. On je šesta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Poginuo vozač traktora

Iz PU virovitičko podravske su po dovršenju očevida prometne nesreće koja se dogodila u subotu oko 21.05 sati u naselju Kozice, nakon koje je preminula jedna osoba izdala priopćenje. Vozač (42) pod utjecaje alkohola od 1.65 promila, upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka kroz naselje Kozice od pravca Slatine, gdje je uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, kasno ispred sebe uočio neosvijetljeni traktor slatinskih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 55 – godišnji vozač, pri čemu je došlo do udara prednjeg dijela automobila u stražnji dio traktora, odnosno priključak – kultivator, nakon čega je od siline udara došlo do rotiranja i prevrtanja traktora, te udara u zid kuće, dok je automobil nastavio daljnje nekontrolirano kretanje u dužini od 50 –tak metara pri čemu je udario u betonski putni most, te sletio u putni kanal. Vozač traktora je kolima Hitne prevezen u Opću bolnicu u Virovitici, ali je dan kasnije, u nedjelju u večernjim satima preminuo. Traktorista nije konzumirao alkohol. Vozač automobila i 41 – godišnji putnik u automobilu nisu ozlijeđeni. Nakon što dobiju rezultate analize krvi i urina, policija će protiv 42-godišnjeg vozača podnijeti kaznenu prijavu.

Foto: Ilustracija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.