Obavijesti

News

Komentari 59

Pogledajte video: Stan nakon eksplozije potpuno je izgorio

Pogledajte video: Stan nakon eksplozije potpuno je izgorio
4

U velikogoričkom Cvjetnom naselju u noći na nedjelju odjeknula je eksplozija na trećem katu stambene zgrade. U stanu je buknuo požar. Jedan čovjek je ozlijeđen

VIDEO

Spavao sam, a onda me je probudila snažna eksplozija. Kroz prozor sam vidio da iz stana u susjednoj zgradi suklja vatra, kazao nam je čitatelj.

U Ulici Cvjetno naselje u Velikoj Gorici u noći na nedjelju oko 2.20 sati eksplodirao je plin iz boce u stanu na trećem katu stambene zgrade. Nastala vatra zahvatila je cijeli stan te se proširila i oštetila nekoliko susjednih stanova.

- Eksplodiralo je poput bombe. Pogledao sam kroz prozor a onda sam vidio golem plamen koji je sukljao iz gorućeg stana. Bilo me je strah buktinje. Uplašeni susjedi sjurili su se u pidžamama iz zgrade - kaže čitatelj koji je fotografirao požar stana. Silina udara izbila je prozore stana i porazbijala stakla. Komadići su letjeli tridesetak metara dalje i sreća je da u to vrijeme nitko nije prolazio blizu zgrade. Krhotine su oštetile i nekoliko automobila. Brzo su stigli vatrogasci te su pomogli evakuirati stanare iz zgrade.

- Bila sam budna, a kad je eksplodiralo, sve se zatreslo. Prvo sam mislila da je grom udario, no onda sam čula ljude kako trče niz stubište. Svi stanari su izašli za tri minute - ispričala nam je čitateljica koja živi kat ispod stana u kojem je, navodno, eksplodirao plin.

Stan koji je gorio potpuno je uništen, a oštećen je i krov stambene zgrade koji je postavljen prije tri mjeseca. U požaru koji je nakon eksplozije zahvatio stan, muškarac (29) je teško ozlijeđen. Odvezli su ga u Kliniku za traumatologiju gdje se liječnici bore za njegov život. Opečeno mu je gotovo cijelo tijelo. Policija je cijeli dan radila očevid i istraživala uzroke nesreće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...