Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pojačani nadzor prometa - 104 prekršaja na području Zagreba

Petnaest vozača pod utjecajem alkohola i 40 prekršaja zbog nepropisne brzine utvrdio je pojačani policijski nadzor tijekom uskrsnog vikenda

3 komentara

Prvog dana pojačane kontrole prometa tijekom uskrsnog vikenda utvrđena su 104 prometna prekršaja na širem zagrebačkom području, najviše zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i nepropisne brzine, objavila je u subotu Policijska uprava zagrebačka.

Petnaest vozača pod utjecajem alkohola i 40 prekršaja zbog nepropisne brzine utvrdio je pojačani policijski nadzor usmjeren na   alkoholiziranost vozača, prebrzu vožnju, upotrebu sigurnosnog pojasa i korištenje mobitela u vožnji.

Jedan vozač bio je takvom stanju da je zadržan u posebnim prostorijama do otrježnjenja, a u policijskom izvješću navodi se i 22-godišnji vozač kod kojega je izmjereno 1,8 promila alkohola u Svetom Ivanu Zelini, gdje je sudjelovao i u prometnoj nesreći.

U petak je otkriveno i sedam prekršaja zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa i tri prekršaja zbog razgovaranja mobitelom u vožnji.

Protekle noći u Strmcu Samoborskom zaustavljen je 55-godišnji vozač kod kojega je izmjereno 1,96 promila alkohola, dok je u jutarnjim satima u  Samoboru 21-godišnji vozača sudjelovao u prometnoj nesreći s  2,15 promila alkohola u organizmu. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message