Obavijesti

News

Komentari 300

Novi članovi u SDP-u: 'Stanje u Hrvatskoj otišlo je k vragu...'

Novi članovi u SDP-u: 'Stanje u Hrvatskoj otišlo je k vragu...'
3

Novi članovi u SDP-ovim redovima su: Ministar Predrag Fred Matić i ministar Orsat Miljenić, Bojan Glavašević te glasnogovornica stranke Danica Juričić Spasović

VIDEO

Predrag Matić, ministar branitelja na odlasku, njegov zamjenik Bojan Glavašević, Orsat Miljenić, ministar pravosuđa na odlasku i glasnogovornica stranke Danica Juričić Spasović novi su članovi SDP-a.

Informaciju je potvrdio i predsjednik stranke Zoran Milanović u ponedjeljak nakon sjednice Predsjedništva SDP-a na Iblerovom trgu.

Vijest je Bojan Glavašević potvrdio i na Twitteru kroz nekoliko objava:

"Što da vam kažem, obećali su besplatne čokolade svaki tjedan". 

"Šalu na stranu: učlanio sam se u SDP jer je to ekipa s kojom se može graditi Hrvatska bez mržnje" napisao je potom Glavašević.

"Mislim da generacija kojoj pripadam nije dovoljno zastupljena u #politikahr i da na ovaj način mogu utjecati da se i to promijeni".

"Mogu biti glas svih onih koje ne zanimaju mržnja, ustaše i partizani i davno završeni ratovi nego RH u kojoj ima mjesta za sve".

"Ljude dobre volje. Svi pričaju o tome kako je #politikahr loša, a nitko se ne želi izložiti i pokušati to mijenjati. Ja nisam takav".

"Budi promjena koju želiš vidjeti, kaže poslovica. Poželite mi sreću!"

Predrag Matić na N1 rekao je da se u stranku učlanjuje kad joj je težeŽeli se, kaže, aktivnije uključiti u rad stranke, a to ne može kao nestranačka osoba. Ranije je, naime, po funkciji automatski sudjelovao u radu tijela stranaka, poglavito Glavnog odbora, što kao vanstranački zastupnik ne bi mogao po pravilima stranke.

"Trenutno nismo u poziciji za sastavljanje Vlade, ali nakon iskustva u Ministarstvu i Uredu predsjednika, vjerujem da imam što reći i na taj način doprinijeti boljitku društva, što sam se trudio prethodnih godina", obrazlaže Matić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 300
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...