Obavijesti

News

Komentari 6

Pokucao mami i izbo ju je 70 puta! Šerif: 'Znao je točno gdje treba ubadati, studira medicinu'

Pokucao mami i izbo ju je 70 puta! Šerif: 'Znao je točno gdje  treba ubadati, studira medicinu'
3

Dok se nesretna žena pokušavala dići s poda, mladić ju je u dalje napadao. Policiji je kasnije rekao kako je primijetio da su joj se ruke još micale dok ju je ubadao nožem

VIDEO

Student Emmanuel Espinoza (21) optužena je za ubojstvo majke (46) koju je nožem izbo 70 puta. Policiji je kasnije rekao da je to učinio jer mu je majka "išla na živce".

Emmanuel je vozio 266 kilometara od svojeg fakulteta do doma na Floridi gdje je tijekom vikenda bilo obiteljsko okupljanje. Napao je majku čim mu je otvorila vrata. Kasnije je nazvao 911 i priznao zločin, pišu američki mediji.

Policiji je kasnije rekao kako je majku imena Elvia, htio ubiti već jako dugo. Policiji je rekao i da je majku jako volio, ali da ga je užasno iritirala. Njegova je majka bila učiteljica i omiljena u zajednici. 

- Ovo je stravično, to je vrlo tužan za dan za sve nas - rekla je lokalna policija. Šerif je dodao kako mladić studira medicinu te kako je točno znao gdje treba ubadati. 

Objavljen je i video na kojem se vidi kako mladić dolazi na vrata i iza leđa skriva nož prije nego što je napao majku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...