Obavijesti

News

Komentari 71

Zapaljeni auto vozile su kćeri poduzetnika: 'Šokirane smo...'

Zapaljeni auto vozile su kćeri poduzetnika: 'Šokirane smo...'
6

Sestra i ja smo pokušavale naći auto, a nismo ga ni prepoznale kolika je šteta. Auto je star oko pola godine i ne znam zašto bismo nekome bili na meti, rekla je djevojka čiji je auto izgorio

VIDEO

Najnovije informacije:

Očevid je završio danas i poslijepodnevnim satima. Nepoznati počinitelj izazvao je požar na VW T-Rocu koji se proširio na još tri auta. Zatim je izazvao požar na Audiju A4 te je u drugom požaru oštećeno još pet automobila. Tako je sveukupno oštećeno deset automobila. Točna materijalna šteta još nije utvrđena, no veća je od 200.000 kuna.


Sestra je vozila Volkswagen T-Roc u ponedjeljak uvečer i rekla da je auto parkirala u zadnjem redu. No nismo ga mogli naći. Mislili smo da naš sigurno nije izgorio, a nismo ga ni prepoznali kolika je šteta.

Opisala je to djevojka čiju je obitelj zateklo neugodno saznanje u utorak ujutro u zagrebačkoj Albrechtovoj ulici, na Ravnicama. Nisu se uspjeli previše približiti svojem, ali ni ostalim vozilima, jer je policija parkiralište omotala trakom.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

Pokretanje videa...

01:15

- Auto je star oko pola godine i ne znam zašto bismo nekome bili na meti. Nitko nas o požaru nije obavijestio, u noći nismo ništa čule i ovo nas je šokiralo - rekla je djevojka.

Kako neslužbeno doznajemo, požari su krenuli upravo od njezina T-Roca i VW Pola koji je bio parkiran odmah do njezina auta. Nepoznati lopov pokušao je prvo provaliti u njih.

T-Roc osječkih tablica je u vlasništvu UniCredit leasinga koji koristi osječka tvrtka Fermopromet u vlasništvu uglednog poduzetnika H. K., koji je, pak, vozilo ustupio na korištenje svojim trima kćerkama koje studiraju ekonomiju u Zagrebu.

- Živimo mirno. Nemamo neprijatelje, nikom se nismo zamjerili, ni s kim nismo u zavadi. A naši dečki? To me je i policija pitala, ali i s njima smo u dobrim odnosima - rekla je za Jutarnji jedna od kćeri. Djevojke vjeruju da palže nema veze s njima.

Iako su automobili izgorjeli, na vratima su se vidjeli tragovi pokušaja provale metalnom polugom. Je li provalnik uspio u naumu, još nije poznato. Najvjerojatnije ih je zapalio kako bi prikrio tragove.

Osim ta dva automobila, stradali su i Renault Scenic te Hyundai Lantra. Istodobno, na istom parkingu, 30-ak metara dalje, gorio je i Audi A4. Vatra se s njega proširila na Opel Astru te je oštetila i dijelove Škode Octavije, Renault Modusa, Toyote Yaris i Mazde, koji su bili parkirani u blizini.

Nakon očevida su oštećene aute odvezli kamioni vučne službe. U stanare naselja Ravnice uvukao se strah zbog detonacija guma koje su pucale pod visokom temperaturom.

- Probudila nas je eksplozija. Kad smo došli do prozora, čuli smo drugu i treću. Vidjeli smo kako vatrogasci dolaze na parkiralište. Brzo su spriječili da se proširi na ostale aute - kažu nam stanari.

Parking na kojem je gorjelo je svaku noć pun automobila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.