Obavijesti

News

Komentari 53

Polančec: Ako se dokaže crni fond, mogli bi zabraniti HDZ

Polančec: Ako se dokaže crni fond, mogli bi zabraniti HDZ
1

Damir Polančec je u intervjuu za Novi list izjavio kako Jadranki Kosor i Ivanu Šukeru nikada nije bio simpatičan. Kaže kako ga je Šuker uvijek dočekao na nož

VIDEO

Damir Polančec uvjeren je kako je žrtva politički motiviranog procesa. Tvrdi kako čelni ljudi HDZ-a žele oko njega stvoriti sanitarni kordon, no ističe kako mu prilaze bivši stranački kolege.

- Doduše kad me spaze u restoranu lagano kimnu glavom, no kasnije me dočekaju u WC-u ili pak na parkiralištu gdje mi izraze podršku - ispričao je Polančec za Novi list. 

Dodaje da su ga za žrtvu izabrali jer je mlad ušao u politiku i zato jer nije imao zaleđe. Kaže kako mnogima nije bio simpatičan, a osobito Jadranki Kosor i Ivanu Šukeru. Ističe da bi ga Šuker uvijek dočekao 'na nož' čim bi mu nešto predložio jer je, tvrdi Polančec, oduvijek htio biti potpredsjednik Vlade za gospodarstvo.

- Ne daj Bože da sam bio stao uz Sanadera dok je u blizini bila Jadranka Kosor. Odmah bi dobio laktom pod rebra. U meni je ona vidjela konkurenciju - kaže Polančec. 

Za Sanadera je rekao kako je bio autokrat, no da nije odlučivao samostalno. Dodaje da se kolege, koji danas vode državu, mogu sramiti kad tvrde da se ničeg ne sjećaju. Ističe da bi HDZ mogao biti zabranjen kao stranka, ako se dokaže postojanje crnog fonda kojeg su punile državne tvrtke. 

Izvorni tekst pročitajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.