Obavijesti

News

Komentari 31

Policajac šokirao Ameriku: 'Ne brinite, mi ubijamo samo crnce'

Policajac iz američke države Georgije izazvao je burnu reakciju javnosti nakon što se proširila snimka na kojoj ženi u automobilu govori da ne brine jer oni ubijaju samo crnce

VIDEO

Na snimci nadzorne kamere iz srpnja prošle godine vidi se kako Greg Abbott zaustavlja automobil u rutinskoj kontroli. Uzrujana vozačica u jednom trenutku govori da je posegnula za mobitelom te da je vidjela mnogo videa u kojima policajci... Tada je policajac prekida.

- Ali vi niste crnkinja, ne brinite. Sjećate se, mi ubijamo samo crnce. Da, samo crnce ubijamo, zar ne? Svi videi koji ste vidjeli, na njima samo crnce ubijamo, je li tako - kaže joj Abbott.

Greg Abbott najavio je odlazak s mjesta poručnika policije u Cobbu u Georgiji nakon što su mu nadređeni najavili otkaz, piše Washington Post. Abbott iza sebe ima više od 30 godina policijske službe.

Poručnika su na konferenciji za novinare opisali kao 'časnog policajca' koji je napravio veliku grešku.

- Ne znam što misli, ali znam što je rekao - dodali su na konferenciji te kazali kako su ovakve stvari nepoželjne za čuti u kojem god se kontekstu izgovorile.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...