Obavijesti

News

Komentari 6

Policajca kojeg je ranio Raoul Moat pronašli mrtvog, ubio se?

Policajca kojeg je ranio Raoul Moat pronašli mrtvog, ubio se?
8

Velika Britanija: Raoul Moat je 2010. ranio bivšu djevojku, ubio njezinog dečka i ranio policajca Davida Rathbanda (44). Davida su prošlu noć pronašli mrtvog

VIDEO

Policajac David Rathband (44) kojeg je ranio Raoul Moat nakon čega je ostao slijep, pronađen je mrtav prošlu noć i policija sumnja da se ubio, piše Daily Mail

Rathband je u studenom prošle godine na twitteru napisao kako se rastaje od svoje supruge Kath (41) s kojom je bio u braku 20 godina.

David je tada bio u Australiji na operaciji kojom su liječnici iz njegovog lica trebali izvaditi krhotine metaka. Nekoliko sati prije nego se trebao vatiti kući u Veliku Britaniju na twitteru je napisao kako brak ne može spasiti. Napisao je i kako je izgubio vid, posao, ženu i brak. Napisao je i 'RIP Rathband'. Iako su mu brat i prijatelji slalili poruke ohrabrenja i poticali ga da ne odustaje i da se ne preda, David je u subotu na twitteru zahvalio na pozitivnim komentarima te je napisao kako mu se čini da je, iako pokušava dati najbolje od sebe, je nešto 'pošlo krivo' te je napisao 'oprostite'.    

Moat je, podsjetimo, 2010. godine, nakon što je izašao iz zatvora u kojem je završio jer je istukao dijete, ranio svoju bivšu djevojku, ubio njezinog dečka i ozlijedio policajca Rathbanda. Britanske su ga vlasti tražile nekoliko dana. Nudile su i nagradu za informacije o njemu. Moat je navodno bio napravio i listu ljudi koje će ubiti te je poručio kako će ubijati dok je živ. Policija ga je nakon nekoliko dana pronašla i opkolila. Pregovarala je s njim da se preda. Raoula Moata je tijekom pregovora pokušao smiriti i Paul Gascoigne Gazza, engleska nogometna legenda. Donio mu je piletinu, nekoliko piva i dekicu da ga, kako je rekao, ugrije. Nosio je sa sobom i pribor za pecanje jer je želio da zajedno love ribu te u miru porazgovaraju.

- Dobar je momak, znam ga iz kluba gdje je radio kao izbacivač - rekao je tada Gazza. Iz policije su tada rekli kako je Gazza bio pijan. Nakon što su ga uspjeli maknuti, Moat si je pucao u glavu. Kasnije je umro u bolnici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu