News

Komentari 5

Policajci uhitili dementnu ženu, iščašili joj rame, a onda joj se ismijavali: 'Čuješ li kako puca?'

Policajci uhitili dementnu ženu, iščašili joj rame, a onda joj se ismijavali: 'Čuješ li kako puca?'

Dementnu staricu koja je brala cvijeće pokraj ceste presreo je policajac, koji ju je oborio na pod te joj je pokušao staviti lisice na ruke dok se ona opirala i govorila kako nije ništa skrivila

Policajci u Coloradu nasilno su uhitili 73-godišnju Karen Garner 26. lipnja prošle godine nakon što je išetala iz Walmarta bez da je platila 13 dolara za namirnice. Prilikom uhićenja iščašili su joj rame i bacili je na pod. 

Da bi stvar bila gora, internetom se sada proširila snimka na kojoj policajci ismijavaju 73-godišnju dementnu ženu gledajući video snimku njezinog nasilnog uhićenja prilikom čega joj je 'iskočilo' rame.

Snimku nadzornih kamera iz policijske postaje u Coloradu objavio je njezin odvjetnik koji je protiv nemilosrdnih policajaca pokrenuo tužbu, piše BBC.

Dementnu staricu koja je brala cvijeće pokraj ceste presreo je policajac, koji ju je oborio na pod te joj je pokušao staviti lisice na ruke dok se ona opirala i govorila kako nije ništa skrivila.

- Upravo se opirete uhićenju, a maloprije ste pokušali ukrasti stvari iz Walmarta - čuje se policajca na snimci.

U tom trenutku slomljen joj je lakat, a rame dislocirano, tvrdi njezina odvjetnica.

Kasnije tog dana u policijskoj postaji zbijale su se šale na njezin račun. 

POGLEDAJTE VIDEO: Policajci zbijaju šale dok gledaju nasilno uhićenje dementne žene (73)

- Jeste li spremni na 'pop'? Čuješ li kako puca? - govori jedan policajac referirajući se na ženino rame.

Odvjetnica Sarah Schielke kazala je kako je njezina klijentica bila šest sati bez medicinske pomoći, zbunjena i uplakana od boli nakon uhićenja koje je nazvala 'mučenjem'.

Šef policijske postaje u Lovelandu, kazao je kako će istraga biti potpuno transparentna te da će jedan policajac biti na dopustu dok je istraga u tijeku, a drugo dvoje prebačeno je na administrativne poslove.

Najčitaniji članci