News

Komentari 64

Policija ga traži, a pronašli ga novinari 24sata: Jaran večer proveo u kafiću na Stenjevcu

Policija ga traži, a pronašli ga novinari 24sata: Jaran večer proveo u kafiću na Stenjevcu

Iako je potraga za njim objavljena na stranici Nestali.hr, Jaran iz legendarne Noćne more Željka Malnara i u petak i u subotu navečer bio je u kafiću na Stenjevcu. Tamo kažu da je življi od svih nas

Ma Jaran je življi od svih nas zajedno, kažu nam u smijeh konobari i gosti kafića In na zagrebačkom Stenjevcu. Tamo je subotnju večer proveo Vlado Matijević, poznatiji kao Jaran iz legendarne Noćne more Željka Malnara.

I sinoć je bio tamo

Na stranici nestali.gov.hr objavljeno je kako je 7. veljače nestao u Zagrebu, pa su se mnogi zabrinuli za gradsku legendu. A onda je u našu redakciju u subotu popodne stigla poruka kako su Jarana vidjeli u kafiću na Stenjevcu. Odmah smo se tamo zaputili i - dok policija još traga za njim - mi smo misterij riješili!

-  Evo, baš je sad izašao iz kafića, i sinoć je bio ovdje. Ma kakvi nestao! Jaran zna doći ovdje kad mu dođe plaća, nije mu ništa, pio je do 23 sata. Ostavite mu 100 eura za piće - poručuju u In-u, gdje je Jaranov nestanak glavna fora večeri. 

 - Ma odvedite ga sa sobom i nemojte ga vraćat. Šta će nam? Zdrav i pijan k'o raketa. Nismo još čuli da ga išta boli. Nikakve gripe ni korone. Padne, razbije se sav, za tri dana sve zaraste - poručuju njegovi prijatelji, koji ga se ipak ne žele odreći tako lako.

Zagreb: Jajan iz "No?ne more" u kafi?u Caffe Bar In

Otišao bez otpusnog pisma

A kako neslužbeno doznajemo, Jaran je na stranici nestali završio nakon što je proveo nekoliko dana u jednoj zagrebačkoj bolnici zbog manjih zdravstvenih problema. No iz bolnice je otišao bez otpusnog pisma pa su po službenoj dužnosti morali prijaviti njegov nestanak. U svakom slučaju, Jaran je po svemu sudeći dobro i na svojim je redovnim rutama.

Najčitaniji članci