Obavijesti

News

Komentari 7

Policija je dobila fotografije terenca koji je ugrozio Nikolića

Policija je dobila fotografije terenca koji je ugrozio Nikolića
1

Do sada je sigurno utvrđeno kako terenac pripada MUP-u Srbije i koristi ga načelnik Prometne policije MUP-a Dragiša Simić poznat po lovu na kradljivce Cezannea

VIDEO

Fotografije vozača terenca koji je u petak navečer, navodno, pokušao pretjecati i presjeći kolonu vozila u kojoj je bio srpski predsjednik Tomislav Nikolić, u utorak su dostavljene policiji, a izvor Večernjih novosti tvrdi kako su dvije fotografije "skinute“ s kamera na naplatnim kućicama u Bubanj potoku i kod odvajanja za Smederevo, na autocesti Beograd - Niš i trenutno se "čiste“ kako bi se nedvojbeno utvrdio identitet vozača.

Sa sigurnošću je do sada utvrđeno kako terenac pripada MUP-u Srbije i koristi ga načelnik Prometne policije MUP-a Dragiša Simić, a provjerava se, kako tvrdi beogradski dnevnik, da li je vozilom u spornim trenucima upravljao Simić ili njegov vozač, kako tvrde obojica, a otkrivanju identiteta pomoći će snimka. Prema saznanjima Novosti, u srijedu bi trebale stići rezultati analize baznih stanica mobilnih operatera uzduž trase od Bubanj potoka do skretanja za Smederevo, kako bi se utvrdilo tko se kretao tom dionicom u vrijeme prolaska Nikolićeve kolone.

Simić je poznat široj javnosti od svibnja ove godine kada je u spektakularnoj akciji beogradskim ulicama u kojoj je osobno vozio automobil koji je pratio i presreo vozilo u kojemu je bio kradljivac slike Paula Cezannea vrijedne 100 milijuna eura. Zbog te akcije unaprijeđen je u čin generala policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela