Obavijesti

News

Komentari 69

Policija moli autostopera da se javi, Karamarko nema novosti

Policija moli autostopera da se javi, Karamarko nema novosti
6

Dosad su obavljeni obavijesni razgovori s više od 400 osoba, te je nad njih 150 obavljeno kriminalističko istraživanje. Jedini trag im kamion s plavom ceradom

VIDEO

Unatoč uloženim velikim naporima, policija nema novih tragova niti je išta bliže rješenju misterija nestanka maloljetne Antonije Bilić (17) iz Kričaka iz Drniša. Kolegiju Stožera potrage PU šibensko-kninske u utorak je osobno sudjelovao i ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko s najbližim suradnicima, ali nakon sastanka nije imao za reći ništa novo. 

Karamarko: Došao sam se osobno uvjeriti

- Došao sam ovdje da se osobno uvjerim u opseg mjera i radnji koje se poduzimaju u traganju za nestalom. Policija čini optimalne zahvate da dođe do rješenja, a broj policijskih službenika raste geometrijskom progresijom. Od prvobitno angažiranih 300 policajaca sad ih na slučaju radi 1200 ili 1300, plus pripadnici HGSS-a i lovci koji pretražuju, teren. Poduzima se ogroman broj mjera i radnji za koje se nadamo da će uroditi plodom - rekao je ministar Karamarko.

Također, rekao je, ustrojena su dva stožera potrage - jedan je u Ravnateljstvu policije, a drugi, operativni, u sjedištu PU šibensko-kninske. Načelnik Odjela općeg kriminaliteta Ravnateljstva policije Predrag Brkopac demantirao je da policija raspolaže s informacijom o registarskim oznakama tegljača u koji se 7. lipnja oko deset sati izjutra na Čikolskom mostu u Drnišu  ukrcala mlada autostoperica.  

- Nema novih informacija, nema registarske oznake. I dalje se traži kamion bijele kabine s plavom ceradom. Pregledavaju se snimci s nadzornih kamera i na drugi način se dolazi do informacija o takvim kamionima, te se oni provjeravaju. Dosad su obavljeni obavijesni razgovori s više od 400 osoba, te je nad njih 150 obavljeno kriminalističko istraživanje - rekao je Brkopac.

Neka nam se javi mršavi muškarac koji je autostopirao

 I dalje je jedini svjedok umirovljeni policajac i Antonijin susjed Frane Bilić koji ju se vidio kako ulazi u kamion, a Brkopac je još jednom zamolio da se javi još jedan mogući svjedok, mršavi muškarac od 50-55 godina srednje visine i smeđe kose kojeg je Frane Bilić vidio kako stopira desetak metara dalje. 

- Ovim putem ga molimo da se javi, makar i anonimno s telefonske govornice i da nam da pojedinosti ulaska u kamion i komunikacije sa vozačem kojima je svjedok, a mogle bi pomoći u traženju - rekao je Brkopac. 

Rekao je također da policija, HGSS i lovci pretražuju područje u okolici Karlovca gdje je posljednji put zabilježen signal s Antonijina mobitela. Na kolegiju Stožera potrage sudjelovale su i sestre nestale Antonije Ana i Katarina, za koje su ministar Karamarko i načelnik Brkovac rekli kako su stalno u kontaktu s policijom i puno pomažu u istrazi. I dalje se moli građanstvo da dojavljuje možebitno korisne informacije na telefon 192 koje će policajci i dalje provjeravati, dok ne dođu do rješenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...