Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bježao policiji s pet migranata u Audiju pa se zabio u ogradu

Vozač je u crnom Audiju prevozio migrante i nije htio stati policiji. Uslijedila je bjesomučna potjera. Nakon što se zabio u ogradu vozač je pokušao pobjeći pješice, ali su ga uhvatili

Foto: Riječan.in
133 komentara

Filmska potjera i danas na cesti Čavle-Orehovica-Rijeka. Policija je s upaljenim rotirkama krenula za crnim Audijem bosanskohercegovačkih registarskih oznakama koji se nije zaustavio na njihov znak.

Vozač je prevozio migrante prema slovenskoj granici, javlja portal Riječanin.

Foto: Riječan.in

Uslijedila je bjesomučna potjera tijekom koje je policija svojim vozilima prisilila vozača Audija da se zabije u ogradu. Vozač je pokušao pobjeći potrčavši cestom, ali su ga policajci sustigli, dok su se migranti koje je krijumčar vozio prema slovenskoj granici, posjedali uz rub ceste.

Tijekom jurnjave oštećen je Ford kojim je upravljala vozačica.

Foto: Riječan.in

Foto: Riječanin

U Istri uhitili Slovenca krijumčara, pucali mu u gume

Istarski policajci su u subotu ujutro su na području Huma pronašli i uhitili Slovenca kojeg dovode u vezu s napadom na policajca i krijumčarenjem migranata. Priveli su ga u postaju u Buzetu i u tijeku je istraga.

Podsjetimo, policajci su u petak poslijepodne zapucali u gume automobila kojim su, sumnja se, ilegalno prevozili migrante. Nitko nije ozlijeđen, a svi iz Škode pobjegli su u šumu. Policija je kasnije pronašla migrante na području Roča, a radi se o četvorici s Kosova, a s njima je nestao i vozač. 

Å ibenik: Pojačane kontrole na ulazima u grad zbog utakmice Å ibenika i Hajduka SKRIVAO SE KOD HUMA Uhitili Slovenca koji je švercao ljude i krenuo autom na policiju

Policajci su imali informacije da se u spomenutom autu prevoze ilegalni migranti pa su ih pokušali zaustaviti, no vozač je nastavio voziti te je naišao na kolonu.

Zaustavio se pa su četvorica istrčala iz auta u šumu. Autu je prišao policajac pa je vozač stao na gas i krenuo prema njemu, a potom zaobišao kolonu i nastavio voziti u suprotnom smjeru. Kako bi ga zaustavio policajac je zapucao prema gumi. 

Vozač je nastavio voziti te su policajci pronašli auto kilometar dalje.

Možda vas zanima i ovo:
Message