News

Komentari 22

Policija o brutalnom zločinu: Đekića terete za teško ubojstvo

Policija o brutalnom zločinu: Đekića terete za teško ubojstvo

Nakon što je nožem izbo ženu (44), Željka Đekića su do dolaska policije zadržala dva muškarca koji su bili u dućanu u Splitu. Policija je provela istraživanje te su Đekića predali pritvorskom nadzorniku

Splitska policija dovršila je kriminalističku istragu nad Željkom Đekićem (54) te su objavili kako ga terete za teško ubojstvo 44-godišnje žene.  

POGLEDAJTE VIDEO

Kako navode, nakon istrage su utvrdili postojanje osnovane sumnje da je u utorak, nešto prije 15 sati, ušao u Lidl u Poljičkoj ulici. Tamo je nožem zadao više ubodnih rana 44-godišnakinji koja je od zadobivenih ozljeda preminula.

Nakon ubojstva, Đekića su do dolaska policije zadržala dva muškarca koji su se u tom trenu nalazili u trgovini. Policajci su Đekića priveli i proveli istraživanje. 

O svemu su izvijestili Županijsko državno odvjetništvo u Splitu čija zamjenica je zajedno s policijskim službenicima obavila očevid i naloženo je obavljanje obdukcije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 54- godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teško ubojstvo ( čl.111.st.1. Kaznenog zakona RH).

Najčitaniji članci