News

Komentari 5

Policija o pretučenoj djevojčici s ozljedama glave: 'Roditelji su je zlostavljali i tjelesno kažnjavali'

Policija o pretučenoj djevojčici s ozljedama glave: 'Roditelji su je zlostavljali i tjelesno kažnjavali'

Policija je utvrdila kriminalističkim istraživanjem da su roditelji grubo zanemarili dužnost podizanja i odgoja djeteta te da su djevojčicu zlostavljali i grubo povrijedili njena prava

Policijska uprava brodsko-posavska priopćila je u petak navečer o rezultatima istrage u slučaju teško ozlijeđene djevojčice (2,5) koja se bori za život u Klaićevoj bolnici. Tamo je došla zbog teških ozljeda glave, a roditelji su privedeni. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Danas 2. travnja, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakinjom kojim su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela Povreda djetetovih prava.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su roditelji grubo zanemarili svoju dužnost podizanja i odgoja djeteta, te zlostavljali dijete i grubo povrijedili djetetova prava, tjelesnim kažnjavanjem, uslijed čega je dijete zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu.

POGLEDAJTE VIDEO: Udomitelji djevojčice shrvani 

Počinitelji kaznenog djela će danas, u večernjim satima, uz kaznenu prijavu, biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a tijekom sutrašnjeg dana i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Najčitaniji članci