News

Komentari 8

Policija objavila detalje: Mladić koji je htio provaliti u Windsor je kod sebe imao samostrel

Policija objavila detalje: Mladić koji je htio provaliti u Windsor je kod sebe imao samostrel

Zaustavljen je nekoliko trenutaka nakon što je ušao na imanje dvorca na božićno jutro i da nije provalio ni u jednu zgradu. Koristio se ljestvama od užadi kako bi se popeo na metalnu ogradu

Muškarac naoružan samostrelom koji je uhićen nakon pokušaja provale u dvorac Windsor, gdje je kraljica Elizabeta slavila Božić, zadržan je prema Zakonu o mentalnom zdravlju, objavila je u nedjelju londonska policija.

Policija je priopćila da je 19-godišnjak iz Southamptona u južnoj Engleskoj zaustavljen nekoliko trenutaka nakon što je ušao na imanje dvorca na božićno jutro i da nije provalio ni u jednu zgradu.

“Muškarac je priveden i podvrgnut je procjeni mentalnog zdravlja a nakon toga je zadržan na psihijatriji prema Zakonu o mentalnom zdravlju i ostaje pod skrbi medicinskih djelatnika”, priopćila je policija.

Dodala je da je kod 19-godišnjaka pronađen samostrel.

Kraljica Elizabeta, koja je veći dio pandemije covida provela u dvorcu Windsor, tamo provodi božićne blagdane sa svojim sinom, princom Charlesom, njegovom suprugom Camillom i drugim članovima obitelji.

Uhićeni tinejdžer koristio se ljestvama od užadi kako bi se popeo na metalnu ogradu, navodi Mail on Sunday.

Najčitaniji članci