Obavijesti

News

Komentari 18

Policija pronašla muškarca (25) koji je u petak Golfom uništio poslovni prostor u Zagrebu

Policija pronašla muškarca (25) koji je u petak Golfom uništio poslovni prostor u Zagrebu
4

Muškarac koji prouzročio prometnu nesreću, je ceradom pokrio svoje vozilo namjeri kako bi ga sakrio

VIDEO

PU zagrebačka je izvjestila kako su pronašli muškarca (25) koji je u petak, oko 3.30 sati naletio na poslovni objekt bivšeg čelnika HUP-a i poduzetnika Ivana Milolože na Heinzelovoj ulici, te prouzročio veliku materijalnu štetu. Čak je i ceradom pokrio svoje vozilo namjeri kako bi ga sakrio, no nije pomoglo.

Policija je ustanovila da je Golfom zagrebačkih oznaka upravljao kolnikom Ulice grada Vukovara u smjeru zapada i dolaskom do raskrižja s kolnikom Heinzelove ulice, skrenuo u lijevo u smjeru jugoistoka odnosno na kolnik Heinzelove ulice.

Kako piše u priopćenju, prilikom skretanja vozač nije prilagodio brzinu kretanja vozila karakteristikama ceste i stanju kolnika, tako da vozilo može pravovremeno zaustaviti pred svakom preprekom,uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom i sletio na meki teren s jugozapadne strane raskrižja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nastavku nekontroliranog kretanja vozač je s vozilom naletio u zidani parapet, a potom u zid i staklene stijene poslovnog objekta na kućnom broju 74 u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba. Po zaustavljanju vozač je odlučio napustiti mjesto događa bez ostavljanja podataka o sebi i vozilu odgovornoj osobi poduzeća niti je o događaju obavijestio policiju.

Za vrijeme udaljavanja s mjesta događaja i izvlačenja vozila iz prostora, vozač je stvarao veliku buku dodatnim pucanjem betonskih i staklenih dijelova objekta pritom podižući broj okretaja motora uslijed čega je došlo i do proklizavanja pogonskih kotača. Vozač je potom Golfom pobjegao s mjesta događaja s namjerom njegovog skrivanja na području Peščenice gdje su ga pronašli policijski službenici koji su nedugo zatim kod vozila zatekli i vozača koji je potom uhićen te prepraćen na nadležni sud.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cesta i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, vozač je na sudu proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom ukupnom iznosu od 1.010 eura, dok mu je ujedno i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina