Obavijesti

News

Komentari 370

Kraj potrage: Uhićen je mladić osumnjičen za smrt roditelja

Kraj potrage: Uhićen je mladić osumnjičen za smrt roditelja
29

Policija je u nedjelju poslijepodne uhitila mladića kojeg sumnjiče za smrt roditelja. Jutros je u kuću u Čistoj Velikoj nađeno tijelo specijalca, a u poslijepodnevnim satima i tijelo žene

VIDEO

Policija je u nedjelju poslijepodne, nakon cjelodnevne potrage, na području Tribunja uhitila mladića (18) kojeg sumnjiče za smrt roditelja u Čistoj Velikoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uhićen je mladić osumnjičen za smrt roditelja! Reporter: Hrvoslav Pavić Više na http://bit.ly/2o6zeHH

Posted by 24sata on Sunday, March 26, 2017

U automobilu našli tijelo mrtve žene

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na širem području Čiste Velike kod Stankovaca u nedjelju oko 16.20 sati u vozilu je pronađeno mrtvo tijelo žene, priopćeno je iz šibenske policije, a za sada ne potvrđuju je li pronađena mrtva žena supruga 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, koji je pronađen jutros mrtav u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj.

Okolnosti tog događaja još se utvrđuju.

Vozilo u kojem je mrtva žena pronađena nije Mercedes E klase, za kojim je policija tragala.

Traži se crni Mercedes

Policija je mešto ranije pozvala sve građane da prijave u najbližu policijsku postaju ako vide Mercedes, E klase, registracijskih oznaka ŠI 611 FR koji se povezuje s današnjim krvavim događajima.

"Obzirom da se osobni automobil Mercedes, E klase, registracijskih oznaka ŠI 611 FR dovodi u vezu s današnjim događajem u Čistoj Velikoj, pozivamo građane ukoliko uoče ovo vozilo da o tome obavijeste policiju na broj 192, mail adresu policija@mup.hr ili u najbližoj Policijskoj postaji", priopćeno je iz policije.

Policija u cijeloj Hrvatskoj tragala je za odbjeglim mladićem. Policijske kontrole bile su pojačane na svim ulazima i izlazima s autoceste.

Sin ubio oca specijalca?

Podsjetimo, šibenska policija u nedjelju ujutro u 11.16 sati zaprimila je dojavu da je u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj pronađen mrtav muškarac te da u blizini mjesta događaja ima krvi, rekla je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Kako doznajemo u policiji, riječ je od 45-godišnjem muškarcu, pripadniku Specijalne jedinice Policije Split.

Očevid u Čistoj Velikoj je u tijeku, a sve okolnosti tog događaja utvrdit će se kad policija završi istragu, dodala je glasnogovornica Kosor.

"Okolnosti smrti se još uvijek utvrđuju očevidom te se poduzimaju i sve druge mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj", priopćeno je iz policije. 

Od mještana Čiste Velike neslužbeno se doznaje da je moguće da se radi o ubojstvu u koje je navodno umiješan 18-godišnji mladić.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 370
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje