Obavijesti

News

Komentari 21

Policija troje vozača u Zagrebu kaznila s ukupno 48.000 kuna

Policija troje vozača u Zagrebu kaznila s ukupno 48.000 kuna
1

U posljednja dva dana službenici PU zagrebačke između ostalih su zaustavili i troje vozača koje su kaznili za različite prekršaje te im naplatili kazne od gotovo 50 tisuća kuna

VIDEO

Policija je prvo u srijedu oko 22.10 sati napravila očevid prometne nesreće u Martićevoj ulici u Zagrebu, koju je izazvala 53-godišnjakinja. Alkotestom je utvrđeno da je vozačica imala 1,29 promila. Ona se kretala Martićevom kad je izgubila kontrolu nad vozilom te udarila u ogradu terase ugostiteljskog objekta. 

Na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu izrekli su joj kaznu od 8600 kuna. 

Policija je nakon toga u srijedu u 3,35 sati ujutro u zagrebačkoj Ulici Kruge zaustavila BMW kojim je upravljao 24-godišnjak. Utvrđeno je kako je vozač upravljao automobilom iako mu je prethodno izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije. Nakon što je odbio alkotest, vozač je uhićen, a na Općinskom mu je sudu izrečena kazna od 20 tisuća kuna, javlja PU zagrebačka.  

Istog dana, policija je oko 10.40 sati na Slavonskoj aveniji zaustavila Golf kojim je upravljao 20-godišnjak. Osim što je vozio brzinom većom od 50 km/h u naseljenom mjestu, dodatnom je provjerom također utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije. Kaznili su ga s 20 tisuća kuna te mjerom zabrane upravljanja motornom vozilom u trajanju od tri mjeseca. 

Kažnjen s 23.000 kuna zbog alkohola, oduzete vozačke dozvole i isteka važenja prometne 

U četvrtak u 22.23 sati u Ulici Tome Masaryka u Čakovcu, tijekom nadzora prometa, čakovečki su policajci zaustavili 50-godišnjeg vozača Citroen Xsare čakovečkih registracija koji je vozio s 2,16 promila. Uz to vozač he upravljao automobilom za vrijeme dok mu je bila oduzeta vozačka dozvola zbog neobavljenog izvanrednog zdravstvenog pregleda, a ujedno mu je istekao i rok važenja vozačke dozvole još 2003. godine. Automobilu pak koji je vozio, istekao je još 2017. rok važenja prometne dozvole, te je automobil odjavljen. Vozač je uhićen i priveden u policijsku postaju. Izrečena mu je novčana kazna od 23.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 6 mjeseci.  

Pokretanje videa...

00:31

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao