News

Komentari 61

Policija u Splitu udarila u stup, traže misteriozni tamni auto...

Policija u Splitu udarila u stup, traže misteriozni tamni auto...

Policajci su se zabili u stup u Splitu u četvrtak. Kako tvrde, izbjegavali su tami auto koji je potom pobjegao. Žena koja je stala da bi pomogla policajcima, zaboravila je na ručnu pa joj je BMW završio u zidu

Vidio sam policijski auto koji se zabio u stup. Cijeli prednji kraj mu je bio smrskan. Blizu je bio i oštećeni BMW. Hitna je došla brzo, kasnije je stiglo i još policije, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao video nesreće iz Splita u četvrtak navečer.

POGLEDAJTE VIDEO

Stala da bi pomogla policajcima i zaboravila na ručnu

Policija nam je potvrdila da je nesreća bila na križanju Velebitske i Dubrovačke ulice.

Ali BMW s fotografije koji je također oštećen nije sudjelovao u nesreći. Kako su nam rekli iz policije, njihovi službenici izbjegavali su sudar s automobilom koji je bio tamne boje i nakon toga su se zabili u stup. Lakše su ozlijeđeni i pustili su ih iz bolnice.

Policija traži vozača koji je pobjegao

U tim trenucima prolazila je žena u BMW-u koja se zaustavila kako bi pomogla policajcima. Ali čini se da je zaboravila podignuti ručnu kočnicu i njezin BMW je krenuo i zabio se u zid kraj već skršenog policijskog Forda.

Prema prvim informacijama nakon očevida i iskazima svjedoka, tamno vozilo je oduzelo prednost policajcima u tom raskrižju. Nakon što je policijski auto završio u stupu, vozač tamnog automobila navodno je nakratko stao da bi potom nastavio vožnju.

Policija moli sve koji znaju nešto o ovoj nesreći ili vozilu koje je pobjeglo s mjesta nesreće da se jave.

Najčitaniji članci