News

Komentari 13

Policija upala u ilegalni noćni klub u Zadru: 'Ušao bih bez ikakve provjere i ostao do 4'

Policija upala u ilegalni noćni klub u Zadru: 'Ušao bih bez ikakve provjere i ostao do 4'

"Cijeli je Zadar tamo bio", govori jedan od gostiju koji je baš nedavno uživao u zabranjenoj zabavi. Po svemu sudeći, posljednjoj u tom klubu

Kad većina kafića i restorana, po pravilima koje je donio Nacionalni stožer, uredno zatvori svoja vrata u ponoć, nekoliko zadarskih ilegalnih klubova ih otvore. 

Zabavu u jednom od ilegalnih zadarskih klubova na otvorenom, uz Jadransku magistralu kraj table za Bibinje, prekinula je policijska racija.

Kako doznaje Zadarski, ovaj je lokal imao sve potrebno za dobro funkcioniranje pravog kluba: iskusne konobare, duge šankove pune raznog alkohola, kvalitetno ozvučenje, light show, gostujuće DJ-e i jako, jako puno gostiju.

- U klub se ulazilo normalno, bez nekih provjera ili pozivnica. Glazba je bila odlična, uglavnom strani i domaći hitovi, nisu se puštale cajke. Radilo se do ranih jutarnjih sati, ja bi uglavnom ostajao do nekih 4 sata ujutro. Zapravo, atmosfera je bila odlična. Pa cijeli je Zadar tamo bio – govori jedan od gostiju koji je baš nedavno uživao u zabranjenoj zabavi. Po svemu sudeći, posljednjoj u tom klubu. Kroz smijeh je priznao kako je dobio kaznu za parkiranje dok je ilegalno partyjao.

- Ne znam zašto policija tad nije provjeravala od kud svi ti auti na tom prostoru, no vjerojatno su ipak čekali pravi trenutak da upadnu...  – kratko je komentirao za Zadarski.

U sklopu velikog nadzora koji su proteklog vikenda zajedno provodili PU zadarska i Državni inspektorat, zapečaćeno je pet ugostiteljskih objekata na području grada Zadra i jedan na biogradskom području gdje su utvrđena kršenja novih epidemioloških mjera kojima se ograničavaju velika okupljanja. 

- Nadzorom nad objektom u Zadru na adresi ulica 84. Bojne Gardijske brigade Termiti utvrdili smo 41 prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, zbog nenošenja zaštitnih maski, te dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici. Turistička inspekcija Državnog inspektorata u objektu je utvrdila neregistrirano obavljanje ugostiteljske djelatnosti te je korisniku objekta, usmenim rješenjem na zapisnik zabranjeno obavljanje neregistrirane ugostiteljske djelatnosti u predmetnom objektu, a rješenje je izvršeno pečaćenjem objekta. Osim upravnog postupka, bit će pokrenut i prekršajni postupak protiv vlasnika i korisnika prostora – kazali su iz PU zadarske za Zadarski.

Najčitaniji članci