Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Pomozite anđelima: Tereza stalno ima bronhitis, upale

Djevojčica Tereza Đapić (15) iz Splita jedno je od 400 djece kojima je nužan pulsni generator Vest, aparat za čišćenje pluća. Pomozite joj uplatom...

Miranda Čikotić
Foto: Miranda Čikotić
3 komentara

Tereza Đapić (15) iz Splita ne sjedi, ne može uspravno držati glavu, ne hoda, ne govori. Tek se glasa. Boravi u kolicima ili u krevetu, a jede samo kašastu hranu. Bez lijekova ne može ni zaspati. Svaki dan ima epileptičke napadaje, koji su ponekad znali trajati i po 40 minuta. Ima i dijagnozu infantilne cerebralne paralize, kao i psihomotornu retardaciju.
- S bronhitisom i upalama pluća se stalno borimo. Ona kašlje, a ne može iskašljati i to je najviše muči jer tada se počinje gušiti. Oštećen joj je i želudac od lijekova za epilepsiju - priča nam Terezina majka Marija te ističe kako joj je najgore kad joj dijete boli, a ona ne zna kako joj pomoći. Raduje se sa suprugom Brankom pulsnom generatoru Vest, aparatu koji će, uvjereni su, za njihovo dijete biti totalni spas.
Zato pozivamo sve dobre ljude da pomognu udruzi Anđeli, koja želi kupiti nužni aparat. Tereza je samo jedno od 400 djece kojima bi taj aparat vrijedan 158.000 kuna uvelike olakšao i produljio život.
Uplatite novac udruzi Anđeli na žiro-račun broj 2340009-1110189896; informacije o akciji na broju telefona 091/1874-711

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message