Obavijesti

News

Komentari 46

Pomračen um: Ubio sina jer je mislio da je bivša žena trudna?

Pomračen um: Ubio sina jer je mislio da je bivša žena trudna?
2

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo u njemačkom mjestu Villingendorf, Dražen Dakić (40), još uvijek nije uhićen. Policija pretražuje šumoviti dio okruga Rottweil, a pojavljuju se nova nagađanja o motivu ubojstva...

VIDEO

Tog kobnog četvrtka još je trajalo slavlje zbog početka nove školske godine Roditelji su bili presretni i s ponosnom su nosili školske torbe svojih prvašića. Samo nekoliko sati kasnije istog dana ubijen je mali dječak koji nije uspio niti proslaviti svoj prvi dan u školi, ubio ga je njegov otac, pišu njemački mediji. Majka dječaka uspjela se spasiti, a u rafalnoj pucnjavi život su izgubili i njena prijateljica (29) i prijatelj (34).

Prema pisanju medija u ormaru je živa pronađena trogodišnja djevojčica za koju se pretpostavlja da je kćer ubijene. Mještani su ogorčeni i zamjeraju policiji što ranije nije ništa poduzela. Neslužbeno doznajemo da je Dražen Dakić, policiji bio prijavljivan zbog tjelesnih ozljeda koje je nanosio supruzi Ekatarini, kao i zbog prijetnji da će ih sve pobiti, međutim nije bio osuđivan niti u zatvoru.
Na svojoj Facebook stranici, Dražen Dakić se predstavlja kao ponosni obiteljski čovjek.

Deseci fotografija njegove supruge i sina nisu samo za prijatelje, već i za sve. Posjeti bazenima, Božić, brojne su njegove fotografije kao hrvatskog nogometnog navijača. Slike pokazuju kako je peti rođendan sina bio slavljen u ljeto prošle godine.

Dječak zrači srećom u kameru, ispred njega je veliki rođendanski kolač. Još jedna slika pokazuje 40-godišnjaka u jesen 2016. ponosno sa suprugom u centru u Tuttlingenu. Sve je izgledalo kao da su sretna obitelj. No, pozadina je drugačija. Žrtve očito nisu imale šanse pobjeći, navodi jedan od policijski dužnosnika. Prema nekim informacijama Ekatarina, majka ubijenog dječaka, je u drugom stanju s muškarcem s kojim živi nakon što se razišla s Draženom, koji se očito s razvodom nije mirio, tim prije jer ima još jedan neuspjeli brak u kojemu ima dvoje djece. U ponedjeljak je pokrenuta inicijativa mještana Villingendorfa i cijelog okrugu da se prikupi novčana pomoć kojom bi se pomoglo majci dječaka da obavi pokop.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.

Susjedi o vozaču koji je pregazio curicu: 'Mladić je danima pazio kako vozi, ali cesta je užasna'
TRAGEDIJA U DUGOM SELU

Susjedi o vozaču koji je pregazio curicu: 'Mladić je danima pazio kako vozi, ali cesta je užasna'

Vozač kamiona skretao je u sporednu ulicu i pritom udario djevojčicu. ‘Ljudi pomozite, zovite Hitnu’, u šoku je vikao vozač
Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...