Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Popravili oštećenje: Čiovski most otvoren je ta sav promet

Za vrijeme dok je most bio zatvoren, promet koji se odvijao jednim kolničkim trakom regulirala je policija, a na terenu su bili i djelatnici Hrvatskih i Županijskih cesta...

Most
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1 komentara

Čiovski most, kojim se zbog oštećenja dijela konstrukcije u ponedjeljak od podneva promet odvijao samo jednom kolničkim trakom, i to samo za osobna vozila nosivosti do 3,5 tona, nešto prije 18 sati ponovno je otvoren za sav promet i na oba kolnička traka, izvijestila je splitska policija.

PUKLA KONSTRUKCIJA Oštetio ga kamion: Pukao most na Čiovu, promet u kolapsu

Za vrijeme dok je most bio zatvoren, promet koji se odvijao jednim kolničkim trakom regulirala je policija, a na terenu su bili i djelatnici Hrvatskih i Županijskih cesta koji su nakon šest sati sanirali kvar na mostu. Kako su rekli u policiji, problem je bilo oštećenje klina unutar konstrukcije mosta, a kako je do toga došlo još se pouzdano ne zna.

Policija je nakon oštećenja mosta javnost obavijestila kako je promet preko mosta dozvoljen samo osobnim vozilima mase ispod 3,5 tona, te da je postavljena privremena prometna signalizacija koja će tamo biti do sanacije oštećenja.

Zbog gužve u prometu vozače su zamolili za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, te da se drže uputa i naredbi policije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message