Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
35 komentara

Posljednja slika prije nesreće: 'Čuvali te anđeli, srećo moja...'

Ivana Babić je treća koja je preminula zbog ozljeda glave koje je zadobila u teškoj prometnoj nesreći početkom lipnja na odmorištu kod Novske. Porukom se od prijateljice oprostila Tea koja je također bila ozlijeđena

Foto: Ivica Galović/Pixsell/Privatna arhiva
35 komentara

Moja kuma. Moja svjetlost u najtamnijem danu. Moja podrška. Moj oslonac. Moje rame za plakanje. Ona je nešto posebno. Uvijek i zauvijek! Čuvali te anđeli, srećo moja, napisala je na društvenoj mreži Tea, koja je u jako teškom stanju zbog smrti Ivane Babić (28) iz Babine Grede.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Tea je objavila i dvije fotografije na kojima je u minibusu s Ivanom, koja joj je i kuma. To su dvije posljednje fotografije snimljene na dan putovanja u München. Unatoč informacijama kako je obitelj donirala Ivanine organe, to nije ispalo točno.

Foto: Privatni album Tea (desno) objavila je fotografije s preminulom kumom Ivanom. Snimljene su neposredno prije nesreće.

- Nitko od liječnika Opće bolnice ‘Dr. Josip Benčević’ nije o tome razgovarao niti je to predlagao obitelji. Pacijentica nije ušla u program eksplantacije zbog minimalne cirkulacije. Njen se život lagano gasio - rekao je dr. Josip Samardžić, ravnatelj Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu.

Dodao je kako su ozljede bile takve da nije bilo smisla pacijenticu igdje slati.

- Da je postojala i najmanja šansa za njen oporavak, to bismo sigurno učinili - rekao je Samardžić. Mladu ženu pokopat će u utorak u 14 sati na mjesnom groblju u Štitaru.

Novska: Kamion nakon oÄ?evida izvuÄ?en s livade na parkirali??te odmori??ta | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

U lošem su stanju i učenici škole u Dalju čije su dvije kolegice poginule tog dana na odmorištu.

- Zadnjeg dana nastave djeca su se veselila, vodom prskala po školi kako bi se rashladila te su se zbog toga profesori nadali kako će se djeca brže oporaviti od nesreće. Međutim, to nije bilo tako - rekao je Marko Stanić, ravnatelj Osnovne škole Dalj, koju su pohađale preminule 14-godišnjakinje Iva i Renata.

Zbog svega u školu su stigli psiholozi Ministarstva obrazovanja. Iako su pomogli, učenici trebaju stalnog psihologa zbog stresa. Sa psiholozima su učenici pričali o djevojkama, nesreći, osjećajima i na što su prvo pomislili. Nakon svega svi su bili potreseni, a neki su i plakali. Nažalost, problem su imali i nastavnici. Prošlog tjedna imali su godišnji izlet te je išla i profesorica koja je bila s djecom u vrijeme nesreće. Nije se usudila ići busom te je išla autom.

Novska: Kamion nakon očevida izvučen s livade na parkiraliÅ¡te odmoriÅ¡ta HOROR NA ODMORIŠTU NOVSKA Preminula mlada žena koja se nakon nesreće borila za život

- Škola je dobila i poziv od jedne srednje škole iz Dalja koja organizira besplatno ljetovanje za dvoje učenika iz svakog razreda. Nakon 15 minuta zove me nastavnik i govori kako će imati problem jer koga god je nazvao ne želi ići. Oni se boje. Odbili su ljetovanje - rekao je Stanić.

Kamion pokosio žene na stajalištu

Vozač (59) uletio je kamionom na odmorište kraj Novske 7. lipnja. Udario je u auto te u Ivanu i Teu, koje su ozlijeđene. Nakon toga udario je u dvije 14-godišnjakinje, koje su poginule na mjestu. Tea je kratko bila kritično, no izvukla se.     

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message