Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
187 komentara

Posvađao se sa zaposlenicima i uništio poslovnicu T-Mobilea

Velika Britanija: Jasona (42) su snimali šokirani prolaznici dok je on mahnito čupao sve sa zidova i aparatom za gašenje požara "dokrajčio" T-Mobile u Manchesteru

You Tube
Foto: You Tube

Nezadovoljni kupac uništio je čitavu poslovnicu T-Mobilea u Manchesteru 30. lipnja nakon što se sa zaposlenicima posvađao zbog refundiranja novca od naplate računa. Jason Codner (42) bio je toliko bijesan da je čupao instalacije sa zidova trgovine te je aparatom za gašenje požara porazbijao dio poslovnice. Šokirani prolaznici koji su u tom trenutku bili u poslovnici T-Mobilea sve su snimali svojim mobitelima.

Cijela drama je trajala sve dok pomahnitalog muškarca nisu zaustavili zaštitari, koje je pozvao jedan od zaposlenika, javlja Daily Mail. Iz T-Mobilea su izvijestili kako su vidjeli video i znaju za incident te istražuju cijelu situaciju. Lokalna policija je izvijestila kako se čini da je muškarac "poludio" nakon što nije dobio odgovor koji je htio čuti. Priveli su ga nakon incidenta.

- Snimka je skroz nerealna, a nismo mogli vjerovati koliko štete je muškarac uspio napraviti za tako malo vremena. Mora da ga je nešto ozbiljno naljutilo - komentirao je svjedok. Dodao je kako su ljudi bježali iz poslovnice jer ih je bilo strah da ih muškarac ne napadne. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message