Obavijesti

News

Komentari 17

Potonuo im čamac, dvojica se spasila, treći nestao u Savi

Potonuo im čamac, dvojica se spasila, treći nestao u Savi
1

Muškarca koji je u ponedjeljak nestao u Savi nedaleko Stare Gradiške u utorak su tražili ronioci MUP-a, no nisu uspjeli. Dvojica ribiča uspjela su se spasiti iz rijeke

VIDEO

Tri prijatelja koji već dugo zajedno idu u ribolov, u ponedjeljak  su lovili ribu na ušću Malog Struga u Savu kod mjesta Gornja Varoš, pokraj Stare Gradiške. Vraćali su se kasno kući i oko 18.30 sati kod mjesta Uskoci čamac im se napunio vodom i potonuo. Dvojica, stari 43 i 35 godina, uspjeli su se spasiti i doplivali do obale, dok treći 37-godišnjak nije izašao na obalu. Bila je noć i nisu primijetili da im je zadnji kraj čamca potonuo pod vodu koja se u trenu ulila u čamac. Potonuo je zajedno s opremom i ribiči su bili primorani plivanjem u hladnoj vodi spašavati živu glavu. Prema neslužbenim informacijama nisu se ravnomjerno rasporedili u čamcu zbog čega je zadnji kraj čamca potonuo. Mještani Uskoka su šokirani, poznavali su svu trojicu i žao im je što se to dogodilo.

– Sin mi je izvan sebe. I sama ovo teško podnosim, jer bili su dobri prijatelji. Bože, zašto im se to dogodilo, kakav će nam biti Božić – rekla je majka vlasnika čamca (43) koja živi na samoj obali Save u Uskocima. U utorak ujutro na obalu Save u Staroj Gradiški stiglo je pet MUP-ovih ronilaca Specijalne jedinice policije iz Osijeka. Skoro su dva sata izdržali u ledenoj vodi, ali tijelo nisu pronašli. 

– Više nije bilo moguće tražiti. Rijeka je mutna, puna drveća koje plovi pod površinom, jake su struje, ništa se ne vidi. Preživjeli ribiči nisu bili sigurni ni za mjesto gdje je čamac potonuo pa smo prekinuli potragu – rekli su ronioci. 

– Naša riječna ophodnja nastavlja i dalje vizualnu potragu za muškarcem koji se za sada vodi nestalim. Imamo informaciju da će se u potragu uključiti i neki mještani svojim čamcima – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske, dodavši kako vlasnik čamca ima uredne papire i dozvole za privredni ribolov.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...