Obavijesti

News

Komentari 8

POTPIS GOVORI: Premijer Ivo Sanader ima jak libido

POTPIS GOVORI: Premijer Ivo Sanader ima jak libido
20

Naša grafologinja "pročitala" je karakter i ambicije najpoznatijih političara iz rukopisa. Za Milanovića kaže da je tašt, a za Mesića da ne voli dosadu

VIDEO

Stjepan Mesić nikad ne zaboravlja uvrede, Zoran Milanović oslanja se samo na sebe, Sanader ima snažan libido, a Jadranka Kosor je pesimistična i nezadovoljna, otkriva grafologinja Vesna Narat. Za 24sata je analizirala rukopis vodećih hrvatskih političara.
- Svima je zajednička ambicioznost. Nemaju previše empatije prema drugima i iznimno su usmjereni cilju. Teško prihvaćaju kritiku i misle da su u pravu - kaže Vesna Narat.
Grafologija je analiza rukopisa koja otkriva čovjekov karakter, tvrde grafolozi. Veličina, oblik i udaljenost slova te dodaci i “ukrasi” na potpisu mnogo govore o nama, a načinom pisanja odajemo čak i ono što inače nastojimo sakriti od drugih.

ZORAN MILANOVIĆ
Izduženo slovo M u prezimenu Zorana Milanovića otkriva da je riječ o osobi koja stremi idealima. Sjajan je mislilac, brzo shvaća i pomno preispituje činjenice. Vrlo je ambiciozan. Osjetljiv na simpatije i antipatije drugih.

STJEPAN MESIĆ
Predsjednik ima ritmičan i skladan rukopis, koji ga otkriva kao pragmatičnu osobu. Ne voli okolišanja i prenemaganja. Nepopustljiv je i uvijek spreman na verbalni okršaj.

IVO SANADER
On je čovjek visokih ideala. Katkad je nestrpljiv. Povezan niz slova odaje njegovu logiku. Posljednje slovo koje završava naglom zavojito povučenom linijom prema dolje simbolizira vođu.

PETAR ČOBANKOVIĆ
Idealist, misaon, zabavan. Ne libi se drugima jasno reći što misli. Radišan je. Ne podnosi jednoličnost, vrlo je maštovit i kreativan. Inteligentan promatrač.

IVAN ŠUKER
Oštrouman je i čvrst u odlukama. Ponekad ćudljiv, no vrlo intuitivan. Originalan je i širokih vidika. Usmjeren na budućnost.

BRANKO VUKELĆ
Intuitivan i lako otkriva tuđe namjere. Vrlo dobro skriva svoje slabosti. Ponosan je, odrješit, izravan i vrlo ambiciozan. Ne podnosi da mu proturiječe.

ANA LOVRIN
Osebujna je i zanimljiva, no ne otkriva se na prvu loptu. Ne voli agresiju. Budući da u njezinu potpisu nema vidljivih oblika slova, mogli bismo zaključiti da je ministrica vrlo senzualna žena. Srdačna je i skromna. Pravdoljubiva je, no katkad neodlučna.

JADRANKA KOSOR
Nepokolebljiva žena iznimno jake volje. Oblik potpisa odaje željeznu volju. Koliko god djelovala ženstveno, u biti je žena borac. Izravna, no nikad neugodna.

BOŽIDAR KALMETA
Ima dobru sposobnost uvjeravanja. Diplomat. Voli biti izložen oku javnosti. Srdačan i uvijek spreman na druženje. Oštrouman i voli umna nadmetanja.

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
Voli putovati. Otvorena je i ima veliku unutarnju snagu. Uporna je. Voli umjetnost. Uživa u gastronomiji i lijepoj odjeći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Ovo su mladi s potresne slike: Zagrljene ih odnijela bujica. Sve je manje nade da ih nađu žive
DRAMA U ITALIJI

Ovo su mladi s potresne slike: Zagrljene ih odnijela bujica. Sve je manje nade da ih nađu žive

Troje mladih otišlo je u petak na izlet u blizini Udina, kad ih je usred male plaže na rijeci Natisone iznenadila snažna bujica. Zagrlili su se kako bi se lakše održali u poplavi no struja ih je odnijela dalje, za njima se još traga

Uznemirujući detalji: Snimao je jurnjavu na A3, vozio je i preko 200, preživjelo samo dijete...
ŠIRI SE SNIMKA

Uznemirujući detalji: Snimao je jurnjavu na A3, vozio je i preko 200, preživjelo samo dijete...

U jednom trenutku snima i sam sebe te pozdravlja prijatelje i govori kako ide na krštenje, što nam je potvrdio i njegov prijatelj. Video je sniman između 14:30 i 14:45, što odgovara vremenu nesreće
Snimao se dok juri i zabio se u kamion. Poginuli on i supruga: 'Zašto si to napravio, prijatelju'
STRAVA NA AUTOCESTI A3

Snimao se dok juri i zabio se u kamion. Poginuli on i supruga: 'Zašto si to napravio, prijatelju'

Na autocesti kraj Novske poginuo E.Z. (24) i njegova supruga (20). Dijete (2) teško ozlijeđeno. Vozio je 200 km/h. Obitelj i prijatelji opraštaju se. I ranije je skrivio nesreću. I u njoj mu je poginula tadašnja supruga