Obavijesti

News

Komentari 182

Sestra nestale Ivane: Suzdržite se neumjesnih komentara...

Sestra nestale Ivane: Suzdržite se neumjesnih komentara...
6

Ivana je s Patrikom u ponedjeljak u dva sata iza ponoći u Opel Astri, registarskih oznaka ČK 783-GC, napustila obiteljski dom kod Čakovca. Ostavila je i pismo

VIDEO

Policija i dalje traga za Ivanom Fogadić (29) i njezinim sinom Patrikom (5) koji su u noći na ponedjeljak netragom nestali iz obiteljske kuće u Totovcu. 

Za njima uz supruga Valentina, tragaju vatrogasci i spasioci HGSS-a. U potrazi se pridružio i Valentinov brat Robert, no za sada bez uspjeha. Policija je tijekom utorka pretražila akumulacijska jezera HE Čakovec i HE Donja Dubrava pomoću sonara. Podignut je i policijski helikopter. 

Podsjetimo, Ivana je s Patrikom u ponedjeljak u dva sata poslije ponoći u Opel Astri, registarskih oznaka ČK 783-GC, napustila obiteljski dom u Totovcu nadomak Čakovca. Ostavila je oproštajno pismo iz kojeg se moglo naslutiti ono najgore - da će sebi i sinu oduzeti život. Posljednja zabilježena lokacija Ivaninog mobitela je u blizini Orehovice. 

Iako je, kako neslužbeno se doznaje, Ivana sa sobom od kuće ponijela određenu svotu novca, nije prešla ni jedan granični prijelaz niti je njezino vozilo zabilježeno na nekoj od naplatnih kućica, a mobitel je neaktivan.

Obitelj: Suzdržite se neumjesnih komentara

Ivanina obitelj u Otoku kod Vinkovaca kaže kako im se nije javila. Majka joj je zbog svega završila na infuziji, a brat Igor Lojna vjeruje kako se samo 'sklonila'. Sestra Ivane Fogadić Ingrid Vučko putem portala emedjimurje.hr zamolila je javnost da se suzdrži od neumjesnih komentara i osuda. 

- U ime naše obitelji, molim sve medije, novinare raznih portala i sve ljude koji na društvenim mrežama ostavljaju poruke osude, vrijeđanja i izvrtanja istine o događajima - da se suzdrže od osobnih konstrukcija i prihvate policijska izvješća kao mjerodavna. U ovoj izuzetno teškoj situaciji za sve nas u obitelji, teško pogođeni nestankom Ivane i Patrika, od velike nam je važnosti da očuvamo dostojanstvo kao ljudi i kao obitelj - napisala je. 

''Sve je bilo normalno, ne znam zašto je otišla''

Suprug Valentin za Večernji list ispričao je kako su krajem srpnja planirali otići na more te je Ivana tražila apartmane i hotele u koje bi mogli otići. 

- Sve je bilo normalno, nismo se svađali i ne znam zašto je te noći otišla s malim - rekao je. 

Ivana je visoka oko 170 cm, slabije tjelesne građe, kraće kestenjaste kose, dok je Patrik visok oko 120 cm, također slabije tjelesne građe i kraće kestenjaste kose, objavila je međimurska policija.

Mole se svi građani koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestanku majke i sina ili ukoliko uoče osobe koje bi odgovarale njihovom opisu, da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

Također, informacije možete dostaviti i putem email adrese: nestali@nestali.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina