Obavijesti

News

Komentari 28

"Povlačim se, pravaštvo nema budućnosti, ugasite stranke"

"Povlačim se, pravaštvo nema budućnosti, ugasite stranke"
1

Bivši predsjednik Hrvatske čiste stranke prava pozvao na trenutno gašenje svih pravaških stranaka "kako bi se spasilo pravaštvo od daljnjeg sramoćenja i propadanja"

VIDEO

Bivši predsjednik Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) Josip Miljak objavio je u ponedjeljak da se povlači iz stranačkog političkog djelovanja jer aktualna "stranačka i strančarska pravaška scena nema budućnosti", te je pozvao na trenutno gašenje svih pravaških stranaka "kako bi se spasilo pravaštvo od daljnjeg sramoćenja i propadanja".

"Nakon 15-godišnjeg aktivnog djelovanja u HČSP-u i obnašanja najviših dužnosti, donio sam odluku kako se potpuno i apsolutno povlačim iz bilo kakvih aktivnosti vezanih uz stranačku politiku i stranku općenito. To činim jer smatram kako ovakva stranačka i strančarska pravaška scena nema nikakvu budućnost, i svaka daljnja aktivnost u takvim uvjetima za mene je postalo uzaludno i besmisleno trošenje energije", poručio je Miljak u priopćenju.

Kao jedino rješenje vidi trenutno gašenje svih pravaških stranaka. "Time se otvara politički prostor onima koji su dostojniji od nas koji smo do sada vodili pravaške stranke. Nitko kvalitetan neće se uključiti u ovakvu žabokrečinu kako bi i pokušao pomiriti te nepomirljive rogove u vreći. Ako bi se i uključio netko relevantan, još brže bi vjerojatno potpuno sluđen nepostojanjem bilo čega suvisloga u tim skupinama napustio tu scenu i pobjegao glavom bez obzira", navodi Miljak.

Stoga je pozvao sve pravaške stranke da u interesu pravaške ideje na svojim saborima dogovorno ugase stranke i tako "spase pravaštvo kao svetu hrvatsku nacionalnu ideju od daljnjeg sramoćenja i propadanja".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe