News

Komentari 81

Povratak Željke Antunović: S Josipovićem u nove pobjede

Povratak Željke Antunović: S Josipovićem u nove pobjede

Sukobila se sa Zoranom Milanovićem i dala ostavku na mjesto u stranci. Zbog dobrih organizacijskih vještina i prijateljstva, Josipović ju je pozvao u svoj stožer

Nakon četiri godine aktualni predsjednik Ivo Josipović rehabilitirao je nekadašnju ministricu obrane u vladi Ivice Račana, Željku Antunović iz političke mirovine. Antunović je dio Josipovićeva izbornog stožera, a dodijeljeno joj je mjesto “direktorice operacija”, odnosno šefice operativnih poslova. Iako u Josipovićevu timu do izbora ne žele govoriti o podjeli mjesta u njegovu novom kabinetu ako ponovno dobije izbore, a i ona sama kaže da se ne misli vraćati u visoku politiku, velik broj visokopozicioniranih SDP-ovaca ima pak drukčije informacije. Naime, vrlo je izvjesno, ističu, da će Antunović nastaviti svoju karijeru na Pantovčaku. To potkrepljuju time što predsjednik Josipović jako hvali njezine organizacijske sposobnosti i ne krije da su oni i privatno dobri prijatelji pa bi njezine vještine mogao iskoristiti i u svom drugom mandatu.

Dugo su godina bili članovi iste stranke, u prijateljskim su odnosima i politički razmišljaju isto - kaže izvor blizak predsjedniku. Dodaje da je Josipović sam zamolio Antunović da mu pomogne u kampanji, svjestan njezinih izvrsnih organizacijskih vještina to više što još za vrijeme prošlih predsjedničkih izbora, podržavajući Ivu Josipovića od prvog dana, pokazala što sve može učiniti tijekom same kampanje.

>>> Više pročitajte u Expressu

Najčitaniji članci