Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
140 komentara

Poznata nimfomanka umrla u krevetu kraj zadnjeg ljubavnika

Dieter Schulz (43), prva žrtva, požalio se da ga je preminula Antje Crapnik (47) odvela u stan i tjerala na seks sve dok nije pobjegao na balkon i nazvao policiju

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
140 komentara

Njemačku nimfomanku Antje Crapnik (47) pronašli su mrtvu u njezinom domu u Münchenu. Ranije ove godine uhićena je zbog otimanja muškaraca koje je tjerala na seks. 

Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti kao i je li njezin nezasitni seksualni nagon imao išta s tim. Navodno je prije odlaska na spavanje konzumirala vino i drogu

Muškarac kojeg je prvog zarobila požalio se da ga je natjerala na seks osam puta prije nego je u donjem rublju uspio pobjeći kroz balkon. Drugu žrtvu (36) našli su kako plače na ulici ispred njezinog doma nakon seksualnog maltretiranja koje je trajalo 36 sati, piše Daily Mail.

- Upoznao sam ju u busu i pozvala me kod sebe. Oh, Bože, to je bio pakao. Ne mogu hodati, molim vas pomozite mi - rekao je. 

Antje je umrla u petak u krevetu kraj svog najnovijeg i posljednjeg ljubavnika. Bio je to njezin susjed koji je pozvao policiju kada je shvatio da pokraj njega leži beživotno tijelo. Rekao je kako je znao da nešto nije u redu jer je žena obično odmah ujutro htjela seks. Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti kao i je li njezin nezasitni seksualni nagon imao išta s tim. Njezin posljednji ljubavnik policiji je rekao da je prije odlaska na spavanje pila vino, te uzimala drogu. 

Morala se seksati i do deset puta dnevno

Žena koja nije mogla reći 'ne' kada je u pitanju bio seks imala je modnu trgovinu, a onda ju je seksualni nagon prisilio na siromaštvo. Socijalnim radnicima jednom prilikom je objasnila da mora imati spolne odnose i do deset puta dnevno. 

- Ona je bila bolesna osoba - rekla je njezina majka s kojom je Antje razgovarala večer prije smrti i požalila se da je 2012. bila užasna te da će iduća godina biti bolja. 

'Morate mi pomoći, pokušava me ubiti seksom'

Dieter Schulz (43), njezina prva žrtva, upoznao ju je u jednom baru, a onda ga je odvela u svoj stan gdje su imali odnose nekoliko puta. Kada je zahtijevala još iscrpljeni muškarac rekao joj je 'ne'. Ipak, ispunio joj je želju još nekoliko puta kako bi mogao otići. Kako Antje nije odustajala muškarac je pobjegao na balkon i nazvao policiju.

- Morate mi pomoći, pokušava me ubiti seksom. Ne mogu izaći, a ne mogu ni nastaviti s ovim - rekao je policajcima. 

Dvojicu policajaca koji su je došli ispitati, Antje je pozvala na 'brzi seks', ali su odbili njezinu ponudu te je uhitili, nakon čega je odvedena i na vještačenje u psihijatrijsku bolnicu. 


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message