Obavijesti

News

Komentari 140

Poznata nimfomanka umrla u krevetu kraj zadnjeg ljubavnika

Poznata nimfomanka umrla u krevetu kraj zadnjeg ljubavnika
1

Dieter Schulz (43), prva žrtva, požalio se da ga je preminula Antje Crapnik (47) odvela u stan i tjerala na seks sve dok nije pobjegao na balkon i nazvao policiju

VIDEO

Njemačku nimfomanku Antje Crapnik (47) pronašli su mrtvu u njezinom domu u Münchenu. Ranije ove godine uhićena je zbog otimanja muškaraca koje je tjerala na seks. 

Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti kao i je li njezin nezasitni seksualni nagon imao išta s tim. Navodno je prije odlaska na spavanje konzumirala vino i drogu

Muškarac kojeg je prvog zarobila požalio se da ga je natjerala na seks osam puta prije nego je u donjem rublju uspio pobjeći kroz balkon. Drugu žrtvu (36) našli su kako plače na ulici ispred njezinog doma nakon seksualnog maltretiranja koje je trajalo 36 sati, piše Daily Mail.

- Upoznao sam ju u busu i pozvala me kod sebe. Oh, Bože, to je bio pakao. Ne mogu hodati, molim vas pomozite mi - rekao je. 

Antje je umrla u petak u krevetu kraj svog najnovijeg i posljednjeg ljubavnika. Bio je to njezin susjed koji je pozvao policiju kada je shvatio da pokraj njega leži beživotno tijelo. Rekao je kako je znao da nešto nije u redu jer je žena obično odmah ujutro htjela seks. Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti kao i je li njezin nezasitni seksualni nagon imao išta s tim. Njezin posljednji ljubavnik policiji je rekao da je prije odlaska na spavanje pila vino, te uzimala drogu. 

Morala se seksati i do deset puta dnevno

Žena koja nije mogla reći 'ne' kada je u pitanju bio seks imala je modnu trgovinu, a onda ju je seksualni nagon prisilio na siromaštvo. Socijalnim radnicima jednom prilikom je objasnila da mora imati spolne odnose i do deset puta dnevno. 

- Ona je bila bolesna osoba - rekla je njezina majka s kojom je Antje razgovarala večer prije smrti i požalila se da je 2012. bila užasna te da će iduća godina biti bolja. 

'Morate mi pomoći, pokušava me ubiti seksom'

Dieter Schulz (43), njezina prva žrtva, upoznao ju je u jednom baru, a onda ga je odvela u svoj stan gdje su imali odnose nekoliko puta. Kada je zahtijevala još iscrpljeni muškarac rekao joj je 'ne'. Ipak, ispunio joj je želju još nekoliko puta kako bi mogao otići. Kako Antje nije odustajala muškarac je pobjegao na balkon i nazvao policiju.

- Morate mi pomoći, pokušava me ubiti seksom. Ne mogu izaći, a ne mogu ni nastaviti s ovim - rekao je policajcima. 

Dvojicu policajaca koji su je došli ispitati, Antje je pozvala na 'brzi seks', ali su odbili njezinu ponudu te je uhitili, nakon čega je odvedena i na vještačenje u psihijatrijsku bolnicu. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.