Obavijesti

News

Komentari 32

Poznata novinarka optužila je šefa medijske kuće za seksualno maltretiranje. On dao ostavku!

Poznata novinarka optužila je šefa medijske kuće za seksualno maltretiranje. On dao ostavku!
11

Imao sam neprimjerenu vezu sa zaposlenicom zbog čega izrazito žalim, objavio je Jeff Shell (57), šef NBC Universala koji je imao aferu sa 16 godina mlađom novinarkom Hadley Gamble

VIDEO

Hadley Gamble (41), novinarka CNBC-a koju je javnost upoznala prije dvije godine kad su je ruski mediji optužili da je nauljenim nogama pokušala zbuniti Vladimira Putina na energetskom forumu, optužila je Jeffa Shella (57) za seksualno maltretiranje, piše Post. 

Shell je odmah dao ostavku na mjesto šefa NBC Universala, američke multinacionalne medijske kompanije u čijem je vlasništvu i CNBC gdje Gamble radi kao novinarka i dopisnica s Bliskog Istoka.

Priznao da je imao aferu

Kako prenosi New York Post, 41-godišnja novinarka i 16 godina stariji i oženjeni Jeff Shell imali su aferu, no toliko su je dobro skrivali da nitko u kompaniji nije imao pojma da njih dvoje imaju nešto.

Navodno je sve počelo prije nego je Shell došao na mjesto predsjednika NBC Universala, u čijem su vlasništvu NBC News, CBNC, MSNBC i druge multinacionalne medijske kompanije.

- Imao sam neprimjerenu vezu sa zaposlenicom zbog čega izrazito žalim. Iznevjerio sam kolege - objavio je u priopćenju Shell nakon što je podnio ostavku.

Odvjetnica novinarke poslala je priopćenje u kojem piše kako je njezina klijentica podnijela prijavu za seksualno maltretiranje i seksualnu diskriminaciju. 

Tko je Hadley Gamble?

Hadley Gamble poznata je novinarka CNBC televizijske kuće iz Abu Dhabija. Vodi emisije koje se bave ekonomijom i globalnim tržištima.  Radila je za ABC News i Fox News u Washingtonu. 

'Namazala se uljem. Ni čarape nije navukla': Tko je voditeljica koja je nogama zbunila Putina?
'Namazala se uljem. Ni čarape nije navukla': Tko je voditeljica koja je nogama zbunila Putina?

Voditeljica je popularne televizijske emisije Access: Middle East gdje razgovara sa svjetskim čelnicima, šefovima internacionalnih tvrtki i filantropima.

Neki od ljudi koje je ugostila su jordanski kralj Abdullah II, američki državni tajnik Mike Pompeo, egipatski predsjednik Abdel Fattah el-Sisi, Bill Gates...

U listopadu 2018. godine Gamble je bila prva internacionalna novinarka koja se javljala uživo iz Saudijske Arabije u slučaju ubojstva saudijskog novinara Jamala Khashoggija. Tada je intervjuirala bivšeg saudijskog ministra vanjske politike Adela Al-Jubeira koji je dao prvu službenu informaciju oko njegovog ubojstva. Također je prva internacionalna novinarka koja se javljala uživo iz naftnog skladišta Aramco u 2019. godini kada je prenosila informacije o šteti koje su napravile iranske rakete i dronovi.

Rusi je optužili da je nauljenim nogama zbunjivala Putina. Sad podsjeća na detalj iz intervjua
Rusi je optužili da je nauljenim nogama zbunjivala Putina. Sad podsjeća na detalj iz intervjua

Moderirala je prvi poslovni forum u Saudijskoj Arabiji i pružila CNBC-u ekskluzivni sadržaj kada je ta država ukinula desetljećima staru zabranu vožnje za žene.

Ruski državni mediji optužili su je da je imala skandalozan outfit kad je intervjuirala njihovog velikog vođu Vladimira Putina na energetskom forumu u Moskvi. Bilo je to 2021. godine.

2021 Russian Energy Week forum in Moscow

Rusi su pisali da se američka novinarka utegnula u crnu haljinu, raspustila kosu, obukla Loubotinke s petom od 12 cm i sjela ispred predsjednika.

Tada su prenosili i kako je noge namazala nekakvim svjetlucavim uljem, a sve kako bi zbunila sirotog predsjednika Rusije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca