Obavijesti

News

Komentari 83

Pozvonili mu na vrata, a on je odmah izvukao pištolj i pucao

Pozvonili mu na vrata, a on je odmah izvukao pištolj i pucao
5

PROPUCANO BEDRO Boksača Marka Tomasovića i Gordana Jukića ranio je V. V. s kojim su htjeli ‘popričati’. Razlog su nerazriješeni računi od prije desetak dana

VIDEO

Navodno su htjeli ‘popričati’ s njim, no susjed nije imao sluha. Odmah je počeo pucati, govore stanari splitskog Puta Žnjana.
Bilo je to u ponedjeljak oko 13 sati.

Marko Tomasović i Gordan Jukić pokucali su na vrata starog “prijatelja” V. V. Razlog su nerazriješeni računi od prije desetak dana. Prije nego što su uspjeli išta reći, V. V. je izvukao pištolj i zapucao.

Tomasoviću, bivšem hrvatskom reprezentativcu u boksu, metak je prošao kroz nogu, dok je Jukića samo okrznuo. Uspjeli su pobjeći.

obracun u ringu 9



Kako smo neslužbeno saznali, nenadani posjetitelji htjeli su od V. V. da im objasni zašto se sukobio s njihovim poznanikom u noćnom klubu, odnosno prebio ga.

Došli izravnati račune

Ozlijeđeni boksač i prijatelj nakon pucnjave nisu zvali policiju, nego su se navodno sami dovezli do Kliničkog bolničkog centra Split. Tomasović ima prostrijelnu ranu bedra. Cijelo popodne bio je na obradi te točna težina ozljeda do kraja ovoga izdanja nije bila utvrđena.

Opkolili su cijelu ulicu

Bolnica je prva obavijestila policiju o incidentu te su oni, samo nekoliko minuta poslije, opkolili cijelu ulicu. Njih više od 20 blokirali su promet, ispitivali svjedoke, tražili snimke nadzornih kamera te krenuli u potjeru za pucačem. Tri sata su češljali okoliš, a susjedi su sve gledali sa svojih prozora. Gotovo nitko nije želio komentirati pucnjavu jer poznaju aktere te ne žele imati posla s njima. Tek rijetki su prepričali što im se odvijalo ispod prozora.

V. V. i pištolj su nestali.



- Čulo se to jako slabo. Mislili smo da su to neke petarde jer je bilo prigušeno. Nismo se obazirali, no odjednom su sve opkolili policajci - rekli su nam stanari zgrade.

Dodali su da je u to vrijeme na ulici bilo puno ljudi te su sretni da nitko od slučajnih prolaznika nije ubijen.
Za pucača kažu da su ga često viđali jer navodno u ulici posjeduje dva stana. Često su ga viđali kako vozi različite automobile i motocikle. Dodaju da mu ovo nije prvi obračun i da su mu 2014. u Ulici Fausta Vrančića zapalili skupocjeni BMW X6 vrijedan više od 500.000 kuna.

Već i prije su se sukobljavali


Tada su svjedoci vidjeli dva muškarca na skuteru kako prolaze kraj automobila i na njega bacaju Molotovljev koktel. Osim njegova, izgorio je i još jedan parkirani automobil.

V. V. policajci pamte otkad je 2010. godine u hotelu Le Meridien Lav sudjelovao u prebijanju zaštitara Željka Rajića. Te noći se u hotelu pojavio i Marko Tomasović. Policija ga je privela na ispitivanje, no boksač je rekao da je ondje smirivao sukobljene strane.

Bio je hrvatski olimpijac, a u politiku ga je ubacio Kerum

Marko Tomasović proslavio se u boksu te je bio na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu. Ima svoju zaštitarsku tvrtku i osigurava klubove. Član je stranke Željka Keruma te je s njim bio na izborima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu