Obavijesti

News

Komentari 26

Tomašević komentirao odluku o raspuštanju Sabora: 'Što prije budu održani izbori, to bolje!'

Tomašević komentirao odluku o raspuštanju Sabora: 'Što prije budu održani izbori, to bolje!'

Gradonačelnik Zagreba je danas sa svojim zamjenicima te s ministrom regionalnog razvoja i EU fondova Šimom Erlićem otvorio oporavilište za životinje u Dumovcu

VIDEO

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet otvorili su novo oporavilište za životinje u Dumovcu.

PRATITE UŽIVO:

Tomašević je u uvodu istaknuo važnost oporavilišta za životinje ne samo za Zagreb već i za ostatak Hrvatske.

- Vrijednost projekta treće faze je oko tri milijuna eura, a oko 55 posto je financirano iz gradskog proračuna. Ovo nije objekt koji je značajan samo za Zagreb, već za cijelu Hrvatsku, jer ne postoje ovakvi objekti u Hrvatskoj - rekao je Tomašević.

Potom se obratio ministar regionalnog razvoja i EU fondova Šime Erlić koji se zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta.

 

- Objekt je gotov, ali neke stvari ćemo prilagođavati. U svakom slučaju pazit ćemo na dobrobit životinja, ništa im neće nauditi i to nam pruža upravo ovaj objekt - kazao je ravnatelj Zoološkog vrta Grada Zagreba Damir Skok.

Nakon uvodnog dijela krenulo se u obilazak novoizgrađenih i novoopremljenih objekata nakon čega je gradonačelnik sa zamjenicima održao redovnu konferenciju za medije.

PRATITE UŽIVO:

Nakon obilaska počela je redovna konferencija za medije.

Tomašević je komentirao raspuštanje Sabora.

- Mi smo kao oporba, a posebice nakon imenovanja Ivana Turudića, tražili odmah raspuštanje i naš je stav da što prije budu izbori to je bolje - rekao je Tomašević.

- Sandra Benčić će ići na sastanak s drugim oporbenim strankama za mobiliziranje birača i za potencijalno nove prosvjede - dodao je Tomašević.

- To što nismo dobili sredstva EU ne znači da će nas to zaustaviti u gradnji bazena Špansko - rekao je Tomašević.

- Kada gledamo, od Univerzijade su se napravila 2 bazena, odlučili smo ulagati u niz sportskih objekata - dodao je Tomašević.

- Svi koji rade bilo kakve postpotresne građevinske radove mogu svoj otpad besplatno ostaviti na Resniku - rekao je Tomašević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...