Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prebili Engleze: 'Ljudi na plaži su bili u šoku, a turisti u krvi'

Sve skupa je trajalo maksimalno pola minute, cijela plaža je bila u šoku. Pomogli smo pretučenim mladićima, bilo je i krvi, a leđa su im bila sva crvena od udaraca, ispričala je svjedokinja

Foto: PIXSELL
222 komentara

Četvorica engleskih turista napadnuta su u četvrtak popodne na splitskoj plaži Ovčice. Jedan od njih zatražio je liječničku pomoć, a ustanovljene su mu lakše tjelesne ozljede.

Svjedokinja nemilog događaja, koja je bila na plaži sa kćerkom ispričala nam je što je vidjela.

- Na plaži Ovčice četiri su se mladića, kasnije sam doznala da su Englezi, sunčala. Ležali su uz more i slušali glazbu, imali su i neke zvučnike. U jednom trenutku, a ja sam baš bila u moru i sve sam vidjela, niz stepenice je dotrčala grupa mladića. Bilo ih je dvadesetak i bili su slično odjeveni. Kad su se spustili do plaže, doslovno su preletjeli neke kupače i počeli cipelariti trojicu Engleza. Tukli su ih bez ijedne riječi, nogama po tijelima, a jednom su i razbili i bocu o glavu. Kad su ostali kupači shvatili što se događa počeli su vikati, a napadači su opet bez ijedne izgovorene riječi pobjegli uza stepenice u šumicu. Sve skupa je trajalo maksimalno pola minute, cijela plaža je bila u šoku. Pomogli smo pretučenim mladićima, bilo je i krvi, a leđa su im bila sva crvena od udaraca. Jedan od njih nas je pitao da li je ovo kod nas normalna pojava - ispričala nam je još uvijek uzbuđena svjedokinja divljačkog napada.

U splitskoj policiji potvrdili su nam da su dobili dojavu o napadu i da 22-godišnjak iz Velike Britanije lakše ozlijeđen, kao i da je istraga u toku.

Možda vas zanima i ovo:
Message