News

Komentari 53

Prebrzo pretjecala automobil pa skrivila sudar tri automobila

Prebrzo pretjecala automobil pa skrivila sudar tri automobila

Vozačica (35) je pretjecala automobil na Istarskom ipsilonu i zabila se u BMW. Od siline udarca, BMW se zabio u Seat i izgurao ga u zaštitnu ogradu. Ozlijeđena je maloljetna Njemica

U petak oko 21:50 sati se na Istarskom ipsilonu dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, a u kojoj je samo jedna osoba, srećom, lakše ozlijeđena.

Kako saznajemo od glasnogovornice PU istarske Nataše Rogić, nesreća se dogodila kada je 35-godišnjakinja upravljala automobilom Audi, zagrebačke registarske oznake, kolnikom autoceste A9, iz smjera Tunela Učka u smjeru Cerovlja.

Vozačica je u jednom trenutku započela pretjecati automobil te je zbog neprilagođene brzine kretanja udarila u automobil BMW, zagrebačke registarske oznake, kojim je ispred nje upravljao 39-godišnjak. Od siline udarca BMW je udario u automobil Seat, njemačke registarske oznake kojim je ispred njega upravljala 45-godišnja njemačka državljanka te udario u zaštitnu ogradu.

U nesreći je lakše ozlijeđena maloljetna njemačka državljanka putnica iz BMW-a, a vozačici Audija izdan obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.