News

Komentari 368

Predivna fotografija nastala je nakon strašnog potresa: 'Sin je vidio neobičan oblak na nebu'

Predivna fotografija nastala je nakon strašnog potresa: 'Sin je vidio neobičan oblak na nebu'

Antonija iz Siska je nakon potresa zajedno sa svojom obitelji istrčala van iz stana. Djeci je ostavila mobitel, čuvali su ih susjedi, a ona se vratila u stan po jakne i druge potrepštine. Sin je uočio neobičan oblak...

Bilo je to najgore što nam se ikada dogodilo. Užasan strah, neizvjesnost, nemoć, priča nam Antonija iz Siska čija se predivna fotografija oblaka u obliku Hrvatske širi društvenim mrežama.

Za vrijeme potresa je bila u stanu sa svojom obitelji. 

- Sve se lomilo, pomicalo, pucalo, grmjelo, padalo oko nas četvero. Držali smo se za okvir vrata i molili da prestane. Činilo se kao vječnost. Kad je prestalo, hodnik su nam zakrčili srušeni ormari. Jedva smo izašli van, bosi. Zagrlili smo se i plakali - priča Antonija. 

Za prekrasnu fotografiju su zaslužna njezina djeca. 

- Ostavila sam djeci mobitel i otrčala u stan po jakne i cipele, a oni su zajedno sa susjedima stajali ispred zgrade. Sin je ugledao neobične oblake, pa je kći odmah fotografirala nebo - ispričala nam je i dodala da na fotografiji nema nikakve montaže niti filtera. 

Zahvalni su što su uspjeli pobjeći van. Iako im je stan popucao, Antonija kaže da su imali veliku sreću jer je zgrada dobro građena. 

- Kada vidim što se dogodilo drugima, ovo je sreća do neba - kaže. 

Najčitaniji članci