Obavijesti

News

Komentari 1

Predsjednik Belupa postaje vodeći čovjek u Podravci?

Predsjednik Belupa postaje vodeći čovjek u Podravci?
4

Preuzet ću mjesto predsjednika Podravke, no to je 'vruća' fotelja koju žele samo nadobudni, kaže Stanislav Biondić koji bi mogao zamjeniti Šestaka

VIDEO

Odradit ću što stranka i radnici Podravke od mene budu tražili, odnosno preuzeti ću mjesto predsjednika Uprave Podravke. No to je 'vruća' fotelja koju može željeti samo mlad i nadobudan čovjek koji nije svjestan u što se upušta, komentirao je Stanislav Biondić (HDZ), predsjednik Uprave farmaceutske kompanije Belupo špekulacije da će on naslijediti uhićenog Zdravka Šestaka na mjestu čelnog čovjeka Podravke. Dodao je da o toj “rošadi” nije ni s kime razgovarao. Miroslav Vitković, uz Marina Pucara jedini član Podravkine Uprave koji nije završio iza rešetaka, također tvrdi kako ništa ne zna o nagađanjima da će zamijeniti Biondića ako ovaj pređe u Podravku.
- Nitko mi to nije ponudio, a ako do toga dođe odluka će ovisiti o tome što je za Podravku najbolje. Treba vidjeti što će Nadzorni odbor tvrtke odlučiti u petak navečer, a do tada ću brinuti o operativnom poslovanju Podravke - rekao je Vitković. 
Članovi NO-a Podravke će u petak navečer odlučiti hoće li uhićeni članovi Uprave biti smijenjeni, ili će biti imenovani njihovi zamjenici, najavila je zamjenica predsjednika tog tijela i predsjednica sindikata PPDIV Ksenija Horvat. Dodala je da ih Zakon o trgovačkim društvima  obvezuje da smijene Šestaka, Pavlovića i Romca odnosno da opozovu cijelu Upravu, ili da imenuju njihove zamjenike iz redova NO-a.
- Osobno priželjkujem izbor zamjenika uhićenih, jer su oni još uvijek samo osumnjičeni, nema optužnice i istraga još uvijek traje. Nadam se da će članovi NO-a prihvatit i moj prijedlog da financijaša Josipa Pavlovića zamijeni Dubravko Štimac, predstavnik mirovinskih fondova u NO-u i predsjednik Uprave PBZ mirovinskog fonda, ili predstavnik Hrvatskog fonda za privatizaciju u Podravkinom NO-u te predsjednik Upravnog odbora Capital fonda Miljenko Javorović - rekla je Horvat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...