Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Predsjednik Kine Hu Jintao u Zagrebu će biti dva dana

Kineskog predsjednika je pozvao predsjednik Stjepan Mesić. On će se sastati i s premijerom Sanaderom i predsjednikom Sabora Bebićem

REUTERS
Foto: REUTERS
6 komentara

Kineski predsjednik Hu Jintao u petak u 17.45 sati dolazi u dvodnevni posjet Hrvatskoj. Kineskog predsjednika je pozvao predsjednik Stjepan Mesić. To je prvi posjet nekog kineskog predsjednika Hrvatskoj otkako su dvije zemlje prije 17 godina uspostavile diplomatske odnose. Kineski će predsjednik razgovarati s premijerom Ivom Sanaderom i predsjednikom Hrvatskog sabora Lukom Bebićem. Zbog njegova posjeta u centru i širem centru Zagreba će u petak i subotu biti posebna regulacija prometa te će se promet povremeno zaustavljati.
U petak će zbog prolaska delegacije kineskog predsjednika biti zatvorene za sav promet od 16 do 20 sati:  Zračna luka - Velikogorička, Avenija SR Njemačke do križanja sa Avenijom Dubrovnik - Avenija Dubrovnik do križanja sa Av. V. Holjevca - Av. V. Holjevca do križanja sa Ul. grada Vukovara - Ul. grada Vukovara do križanja sa Savskom - te Savska do križanja sa zelenim valom (u obrnutom smjeru) do hotela Westin i šire područje oko hotela Westin.
U subotu će od ranih jutarnjih sati zatvoreni biti dijelovi grada uz trasu kretanja:  šire područje Gornjeg grada i dio oko Predsjedničkih dvora, u vremenu od 17:00 do 19:00 sati navedena trasa od hotela Westin do Zračne luke.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message