Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predstavljen novi parfem Instagram zvijezde Zorannah

Novi parfem Zorannah poznate Instagram zvijezde predstavljen u BIPA Backstageu

Foto: BIPA

Prošlog utorka je u samom središtu Zagreba u BIPA Backstageu u neformalnom druženju s fanovima regionalna Instagram zvijezda predstavila hrvatskoj javnosti svoj mega uspješan parfem Zorannah. BIPA Backstage postala je destinacija ljepote u kojoj se možete prepustiti u sigurne ruke beauty stručnjaka koji će vas urediti za bilo koju prigodu.

Jedinstveni beauty studio u Zagrebu, na drugom katu Ilice 42., prepoznala je i Zorana Jovanović koja je za predstavljanje parfema na našem tržištu odabrala BIPA Backstage.

Miris koji nosi Zoranino ime, dugo se čekao i u Hrvatskoj, pogotovo ako se pitaju njezini pratitelji. Od kada je prvi puta predstavljen javnosti 2017. godine, parfem je zaludio pratiteljice i doslovno nestao s polica u rekordnom roku.

Foto: BIPA

Zorannah je sladak, nježan i zavodljiv, parfem koji je inspiriran i posvećen mladim ženama. Dominantna mirisna nota vanilije jedna je od najpopularnijih esencija u parfemskoj industriji, ali isto tako i omiljen miris lifestyle influencerice Zorannah koja ističe „Od kada se rodila ideja za parfemom s vlastitim potpisom, znala sam da to mora biti moja omiljena nota vanilije, koju apsolutno obožavam.“. 

Da proizvodnja parfema nije nimalo lak zadatak ističe i sama Zorana „Veliku pažnju posvetili smo kombiniranju slatkih mirisnih nota i vodili smo se misijom da parfem bude pristupačan i dostupan svim mojim pratiteljima. Iako je ovo unisex parfem, odlikuje ga jednostavno i ženstveno pakiranje koje se skladno nadovezuje na sam miris.

Parfem Zorannah ekskluzivno je dostupan u svim BIPA poslovnicama po cijeni od 99,90 kn za 30 ml pakiranje ili 139,90 kn za 50 ml pakiranje.

A da Zorannah ima dobar nos pokazuje i zavidan red pratiteljica koje su je u prostorijama BIPA Backstagea mogle upoznati i družiti se sa svojom omiljenom zvijezdom. 
 

Tema: Promo sadržaj

Message