Obavijesti

News

Komentari 13

Predstavljena udruga Hrvatski obrtnici i poduzetnici (HOP)

Predstavljena udruga Hrvatski obrtnici i poduzetnici (HOP)
3

Predstavljanje: Među brojnim gostima poduzetnicima bili su i predsjednica Gradskoga vijeća grada Velike Gorice Vesna Škare Ožbolt i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra

VIDEO

U Cabaňa baru u Velikoj Gorici je u četvrtak pred 200-tinjak obrtnika i poduzetnika iz Velike Gorice i Zagreba svečano predstavljena udruga Hrvatski obrtnici i poduzetnici (HOP) te pripadajući internetski portal Turopoljka.com koji će pratiti i prenositi zbivanja sa velikogoričke, ali i sa cjelokupne hrvatske obrtničke i poduzetničke scene. Među brojnim gostima poduzetnicima bili su i predsjednica Gradskoga vijeća grada Velike Gorice Vesna Škare Ožbolt i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra koji su podržali cijeli projekt.

Udruga HOP - Hrvatski obrtnici i poduzetnici nastala je širenjem UPVG - Udruge poslodavaca Velike Gorice koja je osnovana 2008. godine s ciljem promicanja djelatnosti svojih članova, a samim time promicanje gospodarstva na području Velike Gorice. Nakon nekoliko akcija Udruge poslodavaca Velike Gorice, kao što su "klaster" za vjenčanja i evente, Dani otvorenih vrata, VG Card, podrška tužbi protiv banaka… javili su se zainteresirani poduzetnici iz nekoliko gradova Hrvatske i izrazili želju za pridruživanju ovoj ideji. Tako je i u tome smjeru i osnovana udruga HOP - Hrvatski obrtnici i poduzetnici s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja obrtništva, poduzetništva i inovacija u Hrvatskoj i jačanja konkurentnosti hrvatskih obrtnika i poduzetnika u RH i svijetu.

HOP danas svojim članovim pruža niz pogodnosti. Primjerice, besplatne pravne savjete kao i povoljnije odvjetničke usluge kod odvjetničkog ureda čija je vlasnica Lea Globočnik, a s kojim HOP ima potpisan sporazum. Isto tako članovi HOP-a imaju pravo na besplatne financijsko-računovodstvene savjete koje im daje direktor i suvlasnik tvrtke IDI VIDI d.o.o. diplomirani ekonomist Darko Blažičević. S druge strane, tvrtka IDI VIDI d.o.o. svim članovima HOP-a nudi povoljnije knjigovodstvene usluge.

- Pozivamo sve obrtnike i poduzetnike da nam se pridruže u ostvarivanju naših ideja i ciljeva jer mi se ne oslanjamo na druge, nego isključivo na vlastite potencijale - rekao je na predstavljanju Zoran Žic, predsjednik udruge Hrvatski obrtnici i poduzetnici (HOP).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)