Obavijesti

News

Komentari 58

Preimenovao trg: 'Moj idol, moj učitelj. Pomilovanje ti ne gine'

Preimenovao trg: 'Moj idol, moj učitelj. Pomilovanje ti ne gine'
1

Ponosno sam danas podigao ploču s imenom Trga posvećenog mom velikom idolu, učitelju i meceni hrvatskog naroda, najvećem lovcu tovljenih srndaća od stoljeća 7. do danas, objavio je Juričan

VIDEO

Dario Juričan je na zadnji dan predizborne kampanje preimenovao zagrebački Trg Dražena Petrovića u Trg Ivice Todorića. Juričan je donio i postavio novu ploču te se fotografirao uz nju. Ispod imena Ivice Todorića stavio je i opis - lovac i mecena hrvatskih stranaka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:57

Prenosimo njegovu objavu s Facebooka: 

Hrvatski narode i oni drugi!

Ponosno sam danas podigao ploču s imenom Trga posvećenog mom velikom idolu, učitelju i meceni hrvatskog naroda, najvećem lovcu tovljenih srndaća od stoljeća 7. do danas - gospodinu Ivici Todoriću!

Za vrijeme njegove vladavine, Hrvatskom je tekao med i mlijeko, o čemu se u medijima uvijek s radošću pisalo. Svoje najbolje godine Ivica je ostavio na ručkovima kod Franje Tuđmana i da je igrao tenis, mogao je biti i premijer!

Balada o rezaču etiketa: 'Ti si moj novi Todorić. Gotovo je!'
Balada o rezaču etiketa: 'Ti si moj novi Todorić. Gotovo je!'

Danas pravosudne hijene proganjaju Todorića. Olako se zaboravlja kako je Ivica uz janjetinu stvarao Hrvatsku, a pod Sljemenom bagerima uklanjao planinske putove i cestu, sve kako bi napravio oku mili hotel Kulmer u kojem će Rusi moći napokon uživati.

Nadam se da će Ivica Todorić uskoro osnovati i Stranku strastvenog koruptivnog napretka, čiji bih i ja član rado bio budući da me njegov stari pajdo, rezač etiketa Milan Bandić, još uvijek nije primio u svoju stranku, iako sam pristupnicu za njegovu SRS BM 365 uredno potpisao još početkom listopada 2019. Kad ja postanem Predsjednik vratit ću Ivici Todoriću helikopter, ne samo za lov, nego i kako bi mogao do otoka Smokvice, odmoriti se od onog silnog trčanja po Londonu.

A ako ga oni nesretnici na sudu osude,Mi, Dario Juričan, milošću korumpiranog puka budući Predsjednik RH, poručujemo - Ivice, ne boj se, uz mene si siguran, pomilovanje ti ne gine!

Za Juričana ne treba glasati. Ali treba ga ozbiljno shvatiti
Za Juričana ne treba glasati. Ali treba ga ozbiljno shvatiti

Jer, da jednom nije bilo Ivice Todorića, tko bi još u Hrvatskoj čuo za Darija Juričana?
Kada postanem Predsjednik, Mi, Juričan pomilovati ćemo Ivicu Todorića, Zdravka Mamića, Miroslava Kutlu, Josipa Gucića, Dragu Tadića i Jozu Ćurkovića.

Sloboda svima, a ne samo njima!

Slava i vječna hvala Ivici Todoriću!

Dario Juričan, predsjednički kandidat

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu
UOČI DRUGOG KRUGA

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu

'Poštujući građane i interes svih nacionalnih televizija koje žele organizirati debatu predsjedničkih kandidata, predlažem im - dogovorite i organizirajte zajedničku debatu', poručio je Milanović

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati
'VRIJEDE DRUGA PRAVILA'

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati

Da se i u bolnicama, pogotovo u doba digitalizacije, može organizirati i glasovati govore iskustva drugih država. Ipak, kod nas to nije bilo moguće, što govore iskustva pacijentica
Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost
ZNAKOVITE PORUKE NA FEJSU

Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost

Pobjednik prvog kruga izbora istaknuo je da nitko u Hrvatskoj ne može biti drugi i osjećati se kao građanin drugog reda, a aktualna predsjednica rekla je kako će konačna pobjeda biti pobjeda naroda