News

Komentari 22

Prema jugu se vozi u koloni od šest km, povremeno se zatvara Sv. Rok: Pripremite se na gužve

Prema jugu se vozi u koloni od šest km, povremeno se zatvara Sv. Rok: Pripremite se na gužve

Posebice je pojačan promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Krčkom mostu...

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, a na A1 se prema jugu vozi u koloni u pokretu dugoj oko šest kilometara između tunela Čelinka i odmorišta Jasenice, dok se povremeno zatvara tunel Sveti Rok u smjeru juga, gdje je kolona duga oko tri kilometra, javio je HAK u 17,50 sati.

Posebice je pojačan promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Krčkom mostu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, u blizini turističkih središta na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom, Srbijom i Bosnom i Hercegovinom, povremeno u oba smjera.

Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na A4 Goričan-Zagreb kolona pokraj naplatne postaje Goričan u smjeru Goričana duga je oko kilometar.

Na A7 Rupa-Rijeka kolona je na čvoru Matulji u smjeru Istre i Opatije duga je oko 1,5 km.

Od 18. do 31. srpnja zbog radova za sav promet bit će zatvoren granični prijelaz Jasenovac-Gradina zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta u BiH od Draksenića do Donje Gradine (granica BiH i RH).

Trajekti i katamarani plove redovito, no zbog velike gustoće prometa moguća su duža čekanja u trajektnim lukama i pristaništima

Najčitaniji članci