News

Komentari 4

Premijer čestitao Božić: Pozvao je i na cijepljenje i zaželio što manje polarizacije u društvu

Premijer čestitao Božić: Pozvao je i na cijepljenje i zaželio što manje polarizacije u društvu

Plenković je poručio kako je sada vrijeme da nastavimo s procesom cijepljenja, da se pridržavamo epidemioloških mjera i da na taj način svatko od nas pridonese zdravstvenoj sigurnosti cijeloga društva

Premijer Andrej Plenković čestitao je u petak putem video-poruke Božić te građane pozvao da cijepljenjem i pridržavanjem epidemioloških mjera doprinesu zdravstvenoj sigurnosti društva i izrazio nadu u slogu, zajedništvo te što manje polarizacije u društvu.

"Drage Hrvatice i Hrvati, u domovini i inozemstvu, dragi sugrađani, pred nama je blagdan Kristova rođenja, vrijeme za zajedništvo, obitelj i veselje. Ovo je prigoda da se prisjetimo svih iskušenja s kojima smo bili suočeni u 2021. godini. I ova je godina bila obilježena pandemijom koronavirusa. Prisjećamo se svih naših sugrađana koji su nas nažalost napustili", rekao je premijer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izrazio je zahvalnost brojnim zdravstvenim djelatnicima koji su ulagali maksimalne napore da zaštite zdravlje građana.

Plenković je poručio kako je sada vrijeme da nastavimo s procesom cijepljenja, da se pridržavamo epidemioloških mjera i da na taj način svatko od nas pridonese zdravstvenoj sigurnosti cijeloga društva.

Ovo je bila godina, dodao je, u kojoj smo uspjeli ostvariti veliki gospodarski oporavak te pokazali otpornost, snagu, znanje i želju za kvalitetnijim životom.

"Upravo na tom tragu i u duhu optimizma, a nadam se i u slozi i zajedništvu te sa što manje polarizacije u društvu, svima želim od srca sretan Božić i sve najbolje u 2022. godini", poručio je premijer Plenković u čestitki objavljenoj na web stranici Vlade.

Najčitaniji članci