Obavijesti

News

Komentari 307

Premijer je dužan reći što misli činiti zadnjih mjeseci na vlasti

Premijer je dužan reći što misli činiti zadnjih mjeseci na vlasti
8

Šef HDZ-a je rekao da je zadovoljan sastankom te da je ovo dobra inicijativa. Veseli ga, kaže, što predsjednica zadire u prave probleme i to na početku mandata

VIDEO

Žao mi je što Zoran Milanović nije došao na razgovor s predsjednicom o gospodarskom stanju, ali to govori o njegovoj odgovornosti, rekao je šef HDZ-a Tomislav Karamarko koji je s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović na Pantovčaku razgovarao oko 40 minuta.

- To je čovjek koji vodi Vladu i koji je dužan predsjednici, opoziciji i javnosti reći što namjerava učiniti u  zadnjih par mjeseci svoje vlasti. Mislim da je ovo nedostatak odgovornosti koji nije prihvatljiv - poručio je.

Prenio je kako su on i predsjednica ocijenili da je gospodarska situacija vrlo teška, a razgovarali su o potrebi sveobuhvatnih zahvata potrebnih za izlazak zemlje iz krize ali i o zabrinjavajućim podacima o iseljavanju, zatvaranju radnih mjesta i nedostatku investicija. Iako Milanović nije došao na Pantovčak Karamarko smatra da sastanak, kojem je cilj trebao biti konsenzus i doprinos svih političkih aktera na izlasku iz krize, nije besmislen. Veseli ga što predsjednica države na početku mandata zadire u prave probleme. Inicijativu Kolinde Grabar Kitarović da razgovora sa svim stranačkim liderima smatra odličnom, a nada se da će ostali predsjednici stranaka doći na razgovor koji je po njemu koristan. 

"Nerviraju me pitanja o tome kada će HDZ objaviti program"

Šef HDZ-a predsjednici je prezentirao u kojem smjeru ide HDZ-ov program, koje će aktivnosti motivirati i poticati, ali u kad će ga obaviti. Naveo je da ga nerviraju stalna pitanja o tome kada će objaviti program te ponovio da će to biti na vrijeme i kad ocjene da je to najbolje za HDZ. Osim bazičnog programa koji će odrediti pravac razvoja gospodarstva HDZ-u priprema i katalog projekata na koje računaju da će idućih 10 ili 20 godina doprinijeti razvoju zemlje. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 307
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...