News

Komentari 137

Preminuo osječki poduzetnik, na njegov motor naletio auto: 'Pijani mladić je vozio prebrzo'

Preminuo osječki poduzetnik, na njegov motor naletio auto: 'Pijani mladić je vozio prebrzo'

Nesreća se dogodila oko 22 sata kada je Bunoza sjeo na motor kojega je toga dana popravljao i izašao na cestu da ga isproba. U tom trenutku na njega je velikom brzinom naletio 22-godišnji vozač...

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u mjestu Ivanovac nedaleko Osijeka smrtno je stradao Stanko Bunoza (33) iz Ivanovca, poznati osječki poduzetnik, vlasnik putničke i turističke agencije. Nesreća se dogodila oko 22 sata kada je Bunoza sjeo na neregistrirani motor Tomos kojega je toga dana popravljao i izašao na cestu da ga isproba. U tom trenutku na njega je osobnim automobilom Alfa Romeo naletio 22-godišnji vozač iz Antunovca.

Udarac u moped bio je toliko snažan da je odbacio Bunozu daleko ispred u kanal, a u kanalu je završio i automobil. Unesrećeni Bunoza preminuo je na licu mjesta, a vozač automobila i 20-godišnja suputnica zadobili su lakše ozlijede. Nakon obavljenog očevida policija je izvijestila da je vozač vozio prebrzo, nije prilagodio brzinu dozvoljenom kretanju državnom cestom, a bio je i pod utjecajem alkohola.

Vozač je uhićen. "Nesreća je bila strašna. Bunozu je auto udario praktično pred kućom i odbacio ga 50 metara dalje. Udarac je probudio cijelu ulicu pa tako i njegovu obitelj koja je pogledom kroz prozor vidjela sav taj užas. Ima dvoje male djece i možete misliti kako je njegovoj supruzi sada" kažu mještani Ivanovca dodajući kako je Bunoza profesionalni vozač koji je cijeli život vozio velike motore a sada je nastradao na malom Tomosu. Ističu i kako se na njihovoj državnoj cesti uvijek prebrzo vozi.