News

Komentari 41

Preminuo otac Ace i Dražena Petrovića, dugo je bio bolestan

Preminuo otac Ace i Dražena Petrovića, dugo je bio bolestan

Biserka i Jole Petrović živjeli su u skladnom braku čijih 60 godina trajanja su proslavili u srpnju 2019. godine. Tata Petrović živio je povučeno a na koncu ga je i bolest prikovala za krevet

Nakon duge i teške bolesti, u 94. godini, u Zagrebu je preminuo Jole Petrović, otac Dražena i Aleksandra Petrovića, najpoznatijeg bratskog tandema u hrvatskoj košarci.

Za razliku od dinamične i vitalne supruge mu Biserke, koja još uvijek društveno aktivna i prilično angažirana oko svih aktivnosti Muzejsko memorijalnog centra Dražen Petrović, tata Petrović živio je povučeno a na koncu ga je i bolest prikovala za krevet, javlja Večernji list.

Jole Petrović rođen je u Trebinju, a posao policijskog službenika odveo ga je u Šibenik gdje je i upoznao Biserku s kojom se oženio i dobio dva sina. Biserka i Jole živjeli su u skladnom braku čijih 60 godina trajanja su proslavili u srpnju 2019. godine.

Po želji pokojnika, preminulog dva mjeseca prije 94. rođendana, tata Petrović bit će ispraćen na zagrebačkom Krematoriju, uz nazočnost samo članova najužeg obiteljskog kruga.

Aco Petrović zahvali se svima na izrazima sućuti.

Najčitaniji članci