Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Preminuo slavni Tigar: Stalo je srce velikog čovjeka i ratnika

Iznenadna smrt Željka Tošića Paje, pripadnika slavnih Tigrova, potresla je njegove prijatelje i suborce. Bio je, kažu, izuzetan čovjek - kako u ratu tako i u poraću...

Foto: Facebook

Vidno potreseni predsjednik Udruge veterana Tigrova Ilija Vučemilović Šimunović teško skriva suze dok priča o svom dugogodišnjem prijatelju i suborcu Željku Tošiću Paji (52) koji je jučer preminuo u dvorištu svoje kuće u Oklaju.

Foto: Promo

Ilija Vučemilović i Željko Tošić Pajo fotografirani 31. ožujka 2016. godine

- Dok je cijepao drva srušio se. Bio je zdrav čovjek, istina dva puta ranjavan ali pun snage, volje i energije za životom. Njegov stari otac pronašao ga je u dvorištu mrtvog. Strašna tragedija. Još prošle subote  bio je s prijateljima na hodočašću u Udbini. Iza sebe je ostavio još i suprugu i dvoje djece - kaže nam Vučemilović te ističe kako je Pajo uvijek bio primjer svima u ratu ali i u miru.

- Bio je uzor svima. Nikad nije ništa tražio, ni molio. Pokrenuo je svoj OPG, radio je, mučio se. Istinski domoljub koji se poslije rata vratio u svoj kraj i svojim rukama obnavljao razrušeno i spaljeno. A u rat je otišao bez kalkulacija odmah na samom početku. On je 5.11. 1990 došao u Rakitje. Jedna samozatajna legenda, istinski domoljub - govori nam Vučemilović.

Foto: Promo

I ostali pripadnici Tigrova opisuju kao ga kao izuzetnog čovjeka, punog pozitivne energije, a njegova smrt sve ih je strašno pogodila

Sprovod je u četvrtak, 14. rujna, u 16 sati u Lukaru kod Drniša. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message